• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

No a ja miałam się wziąć za tekst pt. "odpowiedź na odpowiedź na pozew" (najpierw był pozew firmy A przeciw firmie B; potem odpowiedź jednej ze stron, i odpowiedź drugiej ze stron; teraz strony zaczynają się ustosunkowywać do swoich odpowiedzi); lub też za interfejs systemu komputerowego (to już mniej chętnie), ale głowa mi pęka i myślenie mi się wyłączyło :-( Lepiej pójdę spać.

reklama
No a ja miałam się wziąć za tekst pt. "odpowiedź na odpowiedź na pozew" (najpierw był pozew firmy A przeciw firmie B; potem odpowiedź jednej ze stron, i odpowiedź drugiej ze stron; teraz strony zaczynają się ustosunkowywać do swoich odpowiedzi); lub też za interfejs systemu komputerowego (to już mniej chętnie), ale głowa mi pęka i myślenie mi się wyłączyło :-( Lepiej pójdę spać.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja wczoraj jeszcze do 1 w nocy siedzialam nad ksiązkami - nawet nie wiem czy cos pamiętam z tego co przeczytałam ..no cóz bedziemy dziś troche ściemniac :cool2::cool2:

WITAM WAS poranną herbatka !!!!

Wiecie co złapałam się dziś na tym że chwytam za brzusio i nadal mowie do niej ' Dzieńdobry Maleńka ' :szok:
No tak bylam przekonana że tam jajecek nie ma że nawet sobie nie wyobrażacie... :-p

Parszywa pogoda za oknem :eek: ale ja mam w miare pozytywny nastrój ... no po za tym że za chwile mam dwa konserwatorią z czego jedno z prof.nadzw.dr BANIĄ :-D fajne ma nazwisko co ??

Miłego dzionka życze i do napisania po południu :cool2:

kurczaczki ale mam łaadną dzidzie na obrazeczku :-D

Ostatnia edycja:
Po pierwsze zaraz szlag mnie trafi jasny ...przekręce się albo rozdwoje i stane obok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Powiedzcie mi co to za dziewuszysko ta truskaweczka ??:no::no:
jutro naprawde do moderatora napisze bo dziewczyna jest jakaś pomylona ... :wściekła/y::no:

Po drugie wiecie co za numer wywinełam ...miałam wizyte na 17:15 a ja sobie ubzdurałam że na 17:45 !!! Wiec się nieźle spóźniłam :wściekła/y::wściekła/y: ...

W dodatku odebrałam tuz przed wizytą morfologię i sie pobeczałam jak małe bezradne dziecko :-(:-(

Tak wiec USG 3D nawet nei zrobilismy - nastepnym razem 5 listopada wstepnie sie umówilismy .- nie dość że nie było czasu boprzezemnie zrobił sie mały bajzel :crazy: to jeszcze jak pokazałam morfologię dr i usłyszałam słowo SZPITAL to mi sie odechciało wszystkiego :crazy:

Hemoglobina spadla mi znow straszne - mam teraz ledwo 8 ..hematokryt tez masakra ...
udało mi się wybłagac że od nastepnego poniedziałku - a chciał od tego - na oddział i beda badać i sprawdzać co ze mna nie tak że nie przyswajam żelaza ...

No ale że doktorek widział że siedze taka podłamana to powiedzial ze może dzidzia da się podejrzeć i zrobi mi takie szybkie USG :tak:

no i ja tam widziałam JAJCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z reszta nie tylko ja - Gin tez ...
JAJCA Jak sie patrzy ...

wiec bedzie kolejny CHŁOP :cool2::cool2: :szok::szok:
wyników nie zazdroszcze:no::no::no: i tej wizji lezenia na patologii:cool::cool: Ale GRATULUJE FACECIKA!!!!!!!!!! ja tam mówie ze faceciki sa równie fajni jak kobitki:-p

Mamstu pewnie juz po obronie;-)

leje leje leje az mi sie nic niechce:-(
a tak było wczoraj sesja trwała moze 3 min bo zaczeło lać!!!

Ostatnia edycja:
Czarna, łaaaaadne fotki, ładne dzieciaczki :tak::tak:

Roxeen, aż naprawdę brak mi słów odnośnie wiadomo kogo.... rynsztok, bazar i dno!

Potwornie mnie boli od wczoraj głowa i mam za wysokie ciśnienie :-(

Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo nie mam czasu. Dziękuję za trzymacie kciuków, pomogły!!!!

8 PAŹDZIERNIKA O GODZINIE 12.00 ZOSTAŁAM PANIĄ MAGISTER EKONOMII :-):-)

Na dyplomie 4 :-)

CZarna Łeee no fotki świetne i dzieciaczki jakie radosne :-D
Ehh to tylko nam 'starym' słońca brakuje do dobrej zabawy w liściach jesiennych :cool2:
Dzieciaki to czy słońce czy deszcz mają ubaw :rofl2:

Roxeen, aż naprawdę brak mi słów odnośnie wiadomo kogo.... rynsztok, bazar i dno!

Potwornie mnie boli od wczoraj głowa i mam za wysokie ciśnienie :-(

Wiesz... kiedyś moja mama rzekła słynne już wśród moich znajomych powiedzenie " Wiedzmy nie zmienisz póki nie spalisz " ... mysle że komentarz zbyteczny ....
a jeszcze jeden tego typu post czy wiadomośc do mnie to się do moderatora odezwe :no:

ZA wysokie ??? przy takiej pogodzie ?? ja mam umierające 90/60 ... :eek:

reklama
Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo nie mam czasu. Dziękuję za trzymacie kciuków, pomogły!!!!

8 PAŹDZIERNIKA O GODZINIE 12.00 ZOSTAŁAM PANIĄ MAGISTER EKONOMII :-):-)

Na dyplomie 4 :-)
PIĘKNIE!!!!!!!!!!!
Wiesz... kiedyś moja mama rzekła słynne już wśród moich znajomych powiedzenie " Wiedzmy nie zmienisz póki nie spalisz " ... :

nie no powiedzenie bajeczne pierwszy raz słysze:-D:-D:-D

A jak tam nasza przeterminowana??????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry