• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Cześć pilanki. Czytając pewne wypowiedzi miałam ochotę zgłosić ich właścicielkę do moderatora. Rozumiem, że czasem można coś napisać na "nie swoim" wątku, ale po jakiego grzyba wciskać się tam gdzie nas nie chcą :crazy: Trzeba mieć tupet i być "dojrzałym" inaczej;-)

Ola, każdy chłopak chyba lubi jeździć takimi pojazdami jak metro, pociąg czy autobus :tak: Ale nie zazdroszczę ci tego dźwigania :no:;-)

A pracowałam w takim jednym pilskim molochu:cool2:, co mase ludzi zwalnia...

U mnie pół rodziny pracuje w tym molochu ;-) Póki co robotę mają, ale co do zarobków to się nie wypowiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i ja tam widziałam JAJCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z reszta nie tylko ja - Gin tez ...
JAJCA Jak sie patrzy ...

wiec bedzie kolejny CHŁOP :cool2::cool2: :szok::szok:

O, jak fajnie! :-D:-D:-D Skoro tak dobrze było widać klejnoty rodzinne to raczej będzie syn :tak: Mój synek też pięknie pokazał swoje jajeczka i ginek potwierdził jego płeć na 99% i sprawdziło się :tak::-D Chłopaki też są super! :-D:-D:-D:-D

Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo nie mam czasu. Dziękuję za trzymacie kciuków, pomogły!!!!

8 PAŹDZIERNIKA O GODZINIE 12.00 ZOSTAŁAM PANIĄ MAGISTER EKONOMII :-):-)

Na dyplomie 4 :-)

Gratuluję! To teraz mamy się do ciebie zwracać Pani Magister? ;-):-D:cool2:

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny powiedzcie czy można kogoś zablokować tak żeby nie pisał do nas PRIVów ??

no a z dobrych wiadomości :

Sluchajcie byłam dziś w TESCO ..chcialam zajrzec do 5 10 15 :cool2:
ale zajrzalam tez na wielką halę tesco no i na dzien dobry jest zimowa 'kolekcja'

słuchajcie :-D kupilam sobie bąbowy płaszczyk na zime
Czarny, mieszcze się w cyckach ( a to prawie że cud !!! :cool2: ) mam luzik na brzusiu ( a juz mam 9 kg na plusie ) i jest śliczny :tak::tak:
Ba! kosztował jedyne 165 zł ;]
i rozmiar z metki to 38 !! poprostu SZOK !!! wszystkie które ostatnio przymierzalam a ktore dopinalam w piersiach i w ktorych brzusio się mógł schować to rozmiar 42 - wiec wygladalam jak dziecko w za duzym sweterku :crazy: a wiec bede mogla go smialo nosic PO ciązy :tak:

Kupiłam dla dzidziolka kocyk polarowy zielony z żyrafką :) i ręczniczek i 5 par body i jednego pajacyka i bluze z GENIALNYM napisem " Daddy's my Hero! He's big and strong ! " Nie musze chyab tłumaczyć jak mojemu męzowi occzy się zaświeciły ...
za te calkiem spore zakupy dzidziolkowe zapłaciłam jedyne 50 zł :cool2::cool2:

odwiedziłam PEPCO w Intermarche .... :cool2::cool2:

Mamstud, gratulacje!!! Brawo brawo brawo!!

Roxeen, a ja kiedyś kupiłam Mikołajowi body z napisem "Nobody sleeps till I'm ready!" i to święte słowa.... nikt nie pójdzie spać, dopóki ja nie będę na to gotowy.... hehe
Powiedzenie z wiedźmą boskie. Widzę, że trolle czytają, może też mają za niskie ciśnienie i lubią sobie podnieść odrobinką emocji ;-);-) No cóż, niech czytają, lektura rozwija - zawsze trzeba mieć nadzieję ;-)

Miłego dnia, dziewczyny, ciekawe co u Asheary?

Roxeen szalejesz kobieto z zakupami:-p:-p Ja musze sie tez przejsc do Tesco;-)

OlaK
to jest info z pazdziernika09
Dobry wieczór
Chyba tej nocy kolejna nam się rozpakuje.. Tym razem w końcu Asheara! Skurcze regularne co 8 minut, podobno nie do wytrzymania Kochana, trzymaj się! Niech chociaż Twój Damianek w końcu się postara
Wiec moze i Damianek jest juz po tej stronie brzusia:cool2:

Witam w sloneczny piatek. Oby nas ta pogoda dzis nie opusciła:-p bo mam dosc siedzenia w domciu:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry