• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Kaka wszystkiego najlepszego dla maluszka .
Ja teraz po 2 tygodniach leczenia dzieci i męża leczę swoje gardło , a myślałam że mi się udało cha cha.
Mamastud - gratuluję!

Ostatnia edycja:
Mamstud, śliczne fotki! Widać, że imprezka udana - i gratulacje dla chodzącej córci!

Aniula, wracaj do zdrowia moja droga, bo kiedy my się w końcu poznamy? ;-)

OlaK lepiej edytuj posta bo Cię Kaka zje:)))
Kaka jeszcze raz gratki dla Hanusi!!!
Aniula zdrówka oby szybko przeszło.

Witam deszczowo. Jak widzę taka pogode za oknem to mi wszytskiego odechciewa.:confused2::confused2: Ehhh byle do poznej wiosny:sorry:

A nasz Asheara podobno rozpakowana juz ale konkretów nie znam:cool2:

kaka gratulacje dla Hani :-) zdolna i śliczna dziewczynka :tak: zdjęcia super :-)
aniula dużo zdrówka :-)
Asheara gratulacje! :-) czekamy na Twój powrót i jakieś konkrety :-)

a ja od powrotu do Piły uczę młodego spania w łóżeczku, przez co sama prawie nie sypiam :cool: rozbestwił mi się diabeł w tych Katowicach, ale się nie poddam :tak: zobaczymy kto jest bardziej uparty - mama czy synuś :-p

Czarna, dziękuję za zwrócenie uwagi :-)

Kaka, przepraszam Cię za pomyłkę - oczywiście o Was chodziło, śliczne fotki i dzielna córa!!!

MaLea, powodzenia z boju z dziecięciem! Ja mojemu małemu zabrałam smoczek i jest ok, tylko w dzień ma problem z zaśnięciem. Ale to już 4. dzień bez smoka, damy radę!

Oczywiście gratulacje dla Asheary!!!

Ostatnia edycja:
Ale Czarna ze mnie czarownicę robi. Nic sie nie stało;-)

A ja dzis przygodę miałam i stresa. Szef mnie zastępował w piatek i miał manko w kasie na prawie 200 zł:eek:. Ja mu protokół zdania kasy napisałam a on mi nie...niedowierzał ze takie manko zrobił:crazy: Mam nadzieje, ze je spłaci:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry