• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

MaLea to może moją Gabryśkę też nauczysz? Karmisz Szymusia piersią? Moja mała budzi się na cycora co godzinę! Śpi oczywiście z nami bo nie wyobrażam sobie, że miałabym co godzinę się z łóżka zwlekać, karmić ją i usypiać od nowa... Mąż zaczyna się buntować, że jakiś kleszcz mu żonę zabiera :-)

tak, my nadal na cycu :-) i też mieliśmy przeboje z nocnymi karmieniami - ok. 4-5 razy :sorry: a od dwóch nocy jest TYLKO JEDNO!!! :tak::tak::tak: młody śpi sam w łóżeczku - dziś 7 godzin bez przerwy :-) tak jeszcze nigdy nie było ;-) czyli jednak i mój diabeł może sam spać :tak:

Przeprowadzałam się w moim życiu już 18 razy i mam nadzieję, że ta przeprowadzka będzie przedostatnia :-)

czyli chcesz dobić do pełnej dwudziestki? ;-)

Kaka przyj, przyj!! :-):-)
:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam ależ u nas zimno bryyyy teraz my powoli zaczynamy przygotowania do roczku:-p girlandy i baloniki zamówione, jeszcze musze tort zamówić:rofl2: Najgorszy bedzie dzien przed te szykowanie i gotowanie na 30 osób:rofl2::rofl2::rofl2:

hoho czyli kolejna poważna impreza się szykuje :-D powodzenia z przygotowaniami :-)

roxeen życzę jak najlepszego samopoczucia :-)

Monika77 szkoda, że nikt tego nie docenia :wściekła/y: trzymaj się jakoś - przecież kiedyś musi minąć ten szalony okres :tak:

Ola i ja gratuluję "odsmoczenia" :-D

reklama
Kurcze, ale się dzisiaj nasprzątałam w nowym M. Ale piękne jest, warto :-)
Pogoda rzeczywiście nastraja raczej wisielczo...

Szkoda, że Asheara nic się nie chwali, z chęcią pooglądałabym sobie Damianka :-)

Proszę bardzo :-) Mało tu widać bo cykałam dzieci ale zawsze coś :-) Po przeprowadzce wrzucę więcej.

Załączniki

• DSC00764.jpg
    DSC00764.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC00769.jpg
    DSC00769.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC00786.jpg
    DSC00786.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 100
Dzień dobry - w nocy ukradziono mi wszystkie koła z mojego samochodu, mój mąż się śmieje przez telefon "a ja ci opony zimowe wiozę". Zdenerwowałam się, mam pełne ubezpieczenie, ale świadomość, że jakieś .... nie powiem kto mi weszły i były pod domem, w którym ja sobie spokojnie śpię z dziećmi jest co najmniej maksymalnie wkurzająca :wściekła/y::wściekła/y: A mój mąż się śmieje ze mnie, jak ja opuszczam wszystkie rolety i zamykam skrupulatnie wszystkie możliwe zamki w domu. No weź człowieku i tak nie rób!

Mnie wczoraj w pracy okradli...zestaw kluczy nasadowych. Szef popatrzy w kamere może się uda zobaczyć który z klientów - na szczęście wszystkich spisuje z dowodu, a jak nie bedzie widac to pewnie bede musiała je odkupić...Jeden z klientów, przy którym zorientowaliśmy się ze kluczy brak skarżył się ze ukradli mu tego dnia rower..co to za dzień wczoraj był:wściekła/y:

Ja też bym sobie Damianka obejrzała...rok temu, tego dnia o 12stej wychodziłam ze szpitala;-)

Kurcze Ola K. wcale nie ma się z czego śmiać! Dobrze, że tylko koła ukradli, a nie weszli do domu... Podłość ludzka nie zna granic.

Kaka mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i nie będziesz musiała płacić za szkody!

U mnie pakowanie, sprzątanie część kolejna dziś...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry