• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Monika77 fajnie, że ze zdrówkiem już lepiej u Ciebie.

Kaka i ja się dołączam do życzeń dla Hani! A co do szefa, cóż każdemu się może zdarzyć, ponoć szef to też człowiek :-)

Aniula niech te choróbska już Wam odpuszczą! Kuruj się kochana :-)

MaLea to może moją Gabryśkę też nauczysz? Karmisz Szymusia piersią? Moja mała budzi się na cycora co godzinę! Śpi oczywiście z nami bo nie wyobrażam sobie, że miałabym co godzinę się z łóżka zwlekać, karmić ją i usypiać od nowa... Mąż zaczyna się buntować, że jakiś kleszcz mu żonę zabiera :-)

Ola K. gratuluję wygranej ze smokiem!

Ja czaczynam mieć stresa czy zdążę ze wszystkim przed przeprowadzką. Dziś M kończy malować, jutro mam zacząć sprzątać w nowym mieszkanku i w piątek chcemy się przeprowadzić. Tylko jeszcze trzeba wszystko spakować, a mała jest taka marudna i absorbująca, że nie wiem jak mam to zrobić... Przeprowadzałam się w moim życiu już 18 razy i mam nadzieję, że ta przeprowadzka będzie przedostatnia :-)

Kaka przyj, przyj!! :-):-)

Ciekawe jak tam Asheara!

Hanuś sto lat Pannico

Mamstu mmm ja uwielbiam remonty a jak przy tym jeszcze zmiana lokum to jestem w raju:-D:-D . To takie moje małe zboczenie

Asheara kobieto jak znajdziesz czas daj znać!!!!!!!!

OlaK ja chce małego jak bedzie miał 1,5 roku odłuczyc od smoka. Ciekawe czy pójdzie tak łato jak z Laura:sorry:

Witam ależ u nas zimno bryyyy teraz my powoli zaczynamy przygotowania do roczku:-p girlandy i baloniki zamówione, jeszcze musze tort zamówić:rofl2: Najgorszy bedzie dzien przed te szykowanie i gotowanie na 30 osób:rofl2::rofl2::rofl2:

Ale dziewczyny nadrukowałyście :rofl2:
ale przyjemnie się Was "nadrabia"

Wszystkim chorym, opanowanym przez wirusiska - Z D R Ó W K A !!!!!!!!!!

Mam ostatnio sporo zajeć na uczelni i jakos tak padam na pyszczek po powrocie do domu ... nie mam siły skleić porządnego polskiego zdania wiec się malo co odzywam.

Mój dzidziorek upodobał sobie ostatnio małe przebudzenia o 3 w nocy !!!:szok::szok:
Heheh i to nie że delikatnie da mamusi o sobie znać - WALI takie kopniaki że jak jestem przytulona do mojego męza to on czuje przez sen na plecach :szok::szok: i tak od soboty :eek::eek:

Niestety zaczęłam też odczówać skutki mojej anemii - do tej pory nic mi nie bylo ... w sobote bylam z mezem na zakupach i zasłabłam ... w poniedzialek rano po śniadaniu to samo ... ehhh dostaje nagle takie strasznie cięzkie ręce i nogi jak z waty ... :eek:
zaczynam chciec już byc w tym naszym strasznym szpitalu...

A co do szefa, cóż każdemu się może zdarzyć, ponoć szef to też człowiek :-)

Przeprowadzałam się w moim życiu już 18 razy i mam nadzieję, że ta przeprowadzka będzie przedostatnia :-)

Człowiek - szef :szok::szok: to jakis nowy gatunek naukowcy odkrykli :cool2::cool2::cool2:

Matko jedyna 18 razy !!!!!!!!! :szok::szok:
Jestem pełna podziwu - powodzenia przy 19 :szok::szok::szok::szok:
ma to swoje plusy - powinnas miec juz niezłą wprawę :cool::cool:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry