• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Super, że piątek, ale nade mną widmo dużego zlecenia, z którego prawie nic nie zrobione.... echhhh!

Ola nadrobisz w jakiś pochmurny i deszczowy dzien - aparat w dłoń, kurtki na siebie i nad rzeke ...widoki sa dziś przepiękne ... jest tak slicznie jesiennie :-D:-D

ja wlasnie zapakowałam aparat i biegne jakies zdjecia popstrykać:happy: może sie Wam czyms wieczorkiem pochwale :)

:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

udusze tego mojego męża!!!

Pokazywałam mu zdjęcia jesienne w aparacie jeszcze...
wzial mi aparat ..ogląda ogląda i mowi ze sa przecudowne po czym pokazuje mi jedno zepsute zdjecie i mowi "Ale to wywalisz chyba co?"
Powiedzialam mu że jak chce to może sam usunąć ... :crazy:

po chwili mąż parzy na mnie jak pobity pies :eek:
oddaje mi aparat i jedyne co z siebie wydukal to "Przepraszam...niechcący ..przesunelo mi się..."

SKASOWAŁ CAŁY ALBUM :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Dziękuję dziewczynki za gratulacje. Normalnie nie wiem jak opisać to, co teraz czuję. Jestem przeszczęśliwa :-) Obrona w sumie bardzo przyjemna, Gabrysia całą drogę była grzeczna, do Andrzeja przyjechała teściowa więc na szczęście nie musiałam i jeszcze jego ze sobą ciągać. Dziwnie się czuję bo studiowałam 8 lat i teraz jakąś pustkę czuję :-) W sumie fajnie, że mam to z głowy ale już się za jakąś podyplomówką rozglądam. :-)

Udało mi się Was nadrobić i cieszę się bo przynajmniej wiem co u Was słychać :-) Teraz mam już więcej czasu i postaram się częściej odzywać.

roxeen jak Twój dzidziolek? Ja w pierwszej ciąży usłyszałam od trzech różnych lekarzy, że będę mieć śliczną, zdrową córeczkę. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie gdy po narkozie otworzyłam oczy i usłyszałam, że mam syna... Pierwszy miesiąc był ubierany na różowo :-)

Ciekawe jak tam Asheara, mam nadzieję, że się nie nacierpiała... Trzymaj się mała.

Monika jak Twoje zdrówko?

Kaka chyba się jeszcze z Tobą nie przywitałam, witaj więc :-) Dla Hani buciachy od cioci z BB. Ja też urodziłam się 13 (ale lutego) :-)

Olu K. jak głowa i ciśnienie? Pewnie siedzisz i dziubiesz te swoje tekściki :-) Ja też mam fioła na punkcie dobrych butów, Andrzej ma płaskostopie i koślawość kostek i kolan więc szczególnie muszę o to dbać i zawsze kupuję mu Batki i wkładam wkładki ortopedyczne.

Jutro sobota, kończymy odnawianie mieszkanka i w następną się przeprowadzamy :-) Dzieci zdrowe (tfu tfu) i ogólnie jakoś dobrze nam się układa. Zaczynam się martwić bo już za 3 miesiące do pracy, a ja nadal opiekunki nie mam :-( Jakby któraś znała kogoś zaufanego to dajcie znać, ok? :-)

Roxeen, szkoda, że straciłaś wszystkie zdjęcia z aparatu, ale czekamy na kolejne udane ;-)

Mamstud, ależ się Twój synuś kamuflował na usg! Mój Mikołaj był uprzejmy ujawnić się w 30. tygodniu, ale ja już czułam, że to chłopak...
Zazdroszczę przeprowadzki! My się będziemy przeprowadzać za jakieś 2 lata, jak się uda - mam nadzieję, że się uda - teraz jesteśmy na etapie projektowania domu.
No własnie, chyba trochę popracuję, tak dla rozrywki ;-) Mój mąż w drodze z Berlina, powinien dotrzeć około północy lub trochę później.

Kaka chyba się jeszcze z Tobą nie przywitałam, witaj więc :-) Dla Hani buciachy od cioci z BB. Ja też urodziłam się 13 (ale lutego) :-)
Ja też z 13stego ale stycznia;-) I odbierała poród (na poczatku) położna też z 13stego ale nie pamietam miesiąca;-)

Zrobiłam dziś małe zakupki urodzinowe. Strzeliłam sobie małego redsika i chyba juz musze isć spac;-)

Dobrej nocy.

reklama
Ola K. to super, spędzicie weekend razem wszyscy. Ja ostatnio miałam męża tydzień poza domem i bardzo tęskniłam (wiecie, jesteśmy dopiero 1,5 roku po ślubie) :-)

Kaka oj, ja też chcę piwka! Chociaż łyczek, nawet obrony nie opiłam :-( Miłej imprezki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry