• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

mamstud mieszkanko wygląda super :tak: widac, że wszyscy zadowoleni :-) dzieciaki śliczne :tak:

Ola, Kaka ci złodzieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mi w zeszłe wakacje ukradziono torbę - niby nic takiego, praktycznie same ubrania, dostałam za nią kasę od przewoźnika, ale do dziś mną telepie, jak sobie pomyslę, że ktoś grzebał w mojej bieliźnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój dwuząb kończy dziś pół roczku :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)
Wpadam tylko na szybciutko, oznajmić.. ze Damianek przyszedl na swiat 10 pazdziernika, o godz. 23.25, waga : 3880, dlugosc :55cm, 10 pkt.
Porod silami natury, niestety bylam lekko nacinana.
Od wczoraj jestesmy w domku:) Po malu jakos zaczynam wszystko ogarniac i znajduje coraz wiecej czasu...
Ah, i kazdej z Was odpisze na wiadomosci, jednakze zrobie to jeszcze moze dzis, pozniej, teraz musze po malu brac sie za kompanie malucha :)

Oto i Damian :)
maluszek.jpg

Mamstud,. mieszkanie świetne. Widzę, że rodzinka też bardzo zadowolona :-D:-D Fajnie was zobaczyć :tak:

Ola, normalnie szok. Przecież ktoś musiał łazić po twojej posesji :szok::wściekła/y::wściekła/y: Ja się wcale nie dziwię, że ty wszystko szczelnie zamykasz :no: Też bym tak robiła z obawy, że ktoś będzie chciał wejść. Szczególnie jak byłabym sama z dzieckiem w nocy :eek: Nie wiem co tak rozweseliło twojego męża :no:

Kaka, to już lekkie przegięcie :eek: Komu potrzebne takie klucze :confused2::eek: Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni.

Ashera, Damianek śliczny i duży. Gratulacje! Teraz macie sporo roboty i harmidru w domu ;-) Musicie jakoś sobie to poukładać i będzie spokojniej. Niech wam Damianek zdrowo rośnie. A jak ty się czujesz, poza tym, że jesteś szczęśliwa? ;-):-D

Ja byłam wczoraj na wizycie u gina i dowiedziałam się ... praktycznie nic nowego :eek::wściekła/y: Chcialabym zajść w ciążę, ale przy gronkowcu to średnio dobry pomysł :-( Dobrze by było bym się go pozbyła, ale kurna nie wiem jak :oo2::oo::sad::sad::sad::sad:

Proszę bardzo :-) Mało tu widać bo cykałam dzieci ale zawsze coś :-) Po przeprowadzce wrzucę więcej.
ale bomba chałupka!!!!ile macie tam pokoi???????
Dzień dobry - w nocy ukradziono mi wszystkie koła z mojego samochodu, mój mąż się śmieje przez telefon "a ja ci opony zimowe wiozę". Zdenerwowałam się, mam pełne ubezpieczenie, ale świadomość, że jakieś .... nie powiem kto mi weszły i były pod domem, w którym ja sobie spokojnie śpię z dziećmi jest co najmniej maksymalnie wkurzająca :wściekła/y::wściekła/y: A mój mąż się śmieje ze mnie, jak ja opuszczam wszystkie rolety i zamykam skrupulatnie wszystkie możliwe zamki w domu. No weź człowieku i tak nie rób!
o ludu co za beszczelnosc!!!!!!
Mnie wczoraj w pracy okradli...zestaw kluczy nasadowych. Szef popatrzy w kamere może się uda zobaczyć który z klientów - na szczęście wszystkich spisuje z dowodu, a jak nie bedzie widac to pewnie bede musiała je odkupić...Jeden z klientów, przy którym zorientowaliśmy się ze kluczy brak skarżył się ze ukradli mu tego dnia rower..co to za dzień wczoraj był:wściekła/y:

Ja też bym sobie Damianka obejrzała...rok temu, tego dnia o 12stej wychodziłam ze szpitala;-)
wow pewnie potem go sprzeda:-D:-D:-D ale tak na poważnie oby szybko się wyjaśniło kogo tak rączki śiwerzbiły:crazy:
Hej dziewczyny :)
Wpadam tylko na szybciutko, oznajmić.. ze Damianek przyszedl na swiat 10 pazdziernika, o godz. 23.25, waga : 3880, dlugosc :55cm, 10 pkt.
Porod silami natury, niestety bylam lekko nacinana.
Od wczoraj jestesmy w domku:) Po malu jakos zaczynam wszystko ogarniac i znajduje coraz wiecej czasu...
Ah, i kazdej z Was odpisze na wiadomosci, jednakze zrobie to jeszcze moze dzis, pozniej, teraz musze po malu brac sie za kompanie malucha :)

Oto i Damian :)
maluszek.jpg
ale cudo!!!!!!!!!!!1 Najszczersze GRATULACJE!!!! niech ci synek zdrowo rośnie!!!
Ja byłam wczoraj na wizycie u gina i dowiedziałam się ... praktycznie nic nowego :eek::wściekła/y: Chcialabym zajść w ciążę, ale przy gronkowcu to średnio dobry pomysł :-( Dobrze by było bym się go pozbyła, ale kurna nie wiem jak :oo2::oo::sad::sad::sad::sad:
ojjjj kurde długo się na to juz leczysz o ile dobrze pamiętam:sorry:

Witam u mnie nic ciekawego pogodas nie nastraja pozytywnie oby nie wiało i nie padało to chociaz można pospacerować. Za tydzień roczek a jeszcze wziełam sie za kuchnie za mały lifting:-p Czeka mnie troche roboty w najbliższym czasie ale i dobrze może czas szybciej zleci do wiosny:-D:-D

Klucze muszę odkupić z kolegą...mieliśmy pogadanę z szefem i mamy wszystko zawsze zamykać na klucz ehhh no nic.

Lifting powiadasz...ja mam jeszcze kilka spraw do dokonczenia i jakos weny brak i czasu.

A pogoda :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry