Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szczerze mówiąc bardzo to przeżyłam...człowiek myślał, ze sie coś znaczy, że go doceniają. Najwazniejsze ze nie siedze w kolejce po zasiłek.
malo tego nagle okazujesz sie malo potrzebnym pracownikiem choc jeszcze pzred dwoma tygodniami po stopach Cie całowali ... 

A pracowałam w takim jednym pilskim molochu, co mase ludzi zwalnia...
A do wizyty coraz blizej. Mi się też wydaje, ze bedzie dziewczynka![]()

ale on to w ogole ma fajna fuche - jest elektronikiem czy elektromechanikiem ... czasem jak opowiada jak on tam pracuje to mam ochote mu nakopac

Szczerze mówiąc bardzo to przeżyłam...człowiek myślał, ze sie coś znaczy, że go doceniają. Najwazniejsze ze nie siedze w kolejce po zasiłek.

ale ciszaaaaaa
A mam do ciebie pytanko bogata jestes w ciuszki chłopiece??? Bo mam kilka małych na zbyciu

Roxeen powodzenia na wizycie. A jakie masz przeczucia???
A ja czekam aż smerf wstanie i ide z nimi na spacer moze popstrykam fajen fotki z wyprawy jesiennej i sie wam pochwale![]()
ale kto wie ... 

I tak zglosze sie 9 dni po terminie w poniedzialek do szpitala i bedzie okej...
]
] i z tego wszystkiego zapomnialam odpisac, i sie polozylam spac... zaraz to zrobie 

moje klopsiątko waży prawie 9,5 kg ;-)