• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Kaka, zwolnienie z pracy musi być bardzo bolesne - przykro mi. Szybko znalazłaś nową pracę, bardzo dobrze, nawet jeżeli nie jest to praca marzeń, to na jakiś czas może być.

reklama
Szczerze mówiąc bardzo to przeżyłam...człowiek myślał, ze sie coś znaczy, że go doceniają. Najwazniejsze ze nie siedze w kolejce po zasiłek.

Szczerze mówiąc bardzo to przeżyłam...człowiek myślał, ze sie coś znaczy, że go doceniają. Najwazniejsze ze nie siedze w kolejce po zasiłek.

Ehh wiecie co znam to znam z autopsji :-(
Najpierw dostajesz umowe wstepna na trzy miesiące .. później tak super Ci się pracuje że już z szefem umawiacie się co do urlopu ( ktory nota bene przypadał po zakonczeniu umowy próbnej - wiec wiadomo że bedzie nastepna umowa )
później jednak okazuje sie ze jesteś w ciazy i umowy nie ma :cool2: malo tego nagle okazujesz sie malo potrzebnym pracownikiem choc jeszcze pzred dwoma tygodniami po stopach Cie całowali ... :crazy:

Ciesze się Kaka że masz nowa prace :) nie wiem gdzie pracowałaś wczesniej ... ale grunt że nie siedzisz w kolejce po zasiłek :sorry:

A pracowałam w takim jednym pilskim molochu:cool2:, co mase ludzi zwalnia...

A do wizyty coraz blizej. Mi się też wydaje, ze bedzie dziewczynka:tak:

Okej juz wiem wiem co to za moloch :no:

moj tesciu nadal sie w molochu trzyma jakoś :cool: ale on to w ogole ma fajna fuche - jest elektronikiem czy elektromechanikiem ... czasem jak opowiada jak on tam pracuje to mam ochote mu nakopac :cool:
a teraz sobie na delegacje pojechał gdzieś...

co ciekawe lata temu zaczal tam pracowac..później moloch go zwolnił i po 2 latach znow przyjął ... :cool2:
przy czym moj tesciu to juz dziadzio 65 latni hihihi :cool:

A miałam Ci pisać ta babka co niby teraz wróciła do tego działu co ty pracowałaś dostał też wypowiedzenie po 2 dniach:confused2::confused2: ale ciszaaaaaa

Roxeen powodzenia na wizycie. A jakie masz przeczucia???

Asheara a Ty znów milczysz:cool2::cool2: A mam do ciebie pytanko bogata jestes w ciuszki chłopiece??? Bo mam kilka małych na zbyciu:cool2:

A ja czekam aż smerf wstanie i ide z nimi na spacer moze popstrykam fajen fotki z wyprawy jesiennej i sie wam pochwale:-p:-D

Roxeen powodzenia na wizycie. A jakie masz przeczucia???

A ja czekam aż smerf wstanie i ide z nimi na spacer moze popstrykam fajen fotki z wyprawy jesiennej i sie wam pochwale:-p:-D

Mam przeczucia dziewczęce :-D ale kto wie ... :)

Hmm troche szkoda ze nie ma słońca - w słońcu ładne fotki wychodza ... :cool2:

Wiecie co jak nei urok to przemarsz wojsk rosyjskich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gryzłam sobie marchewke - twarda marcheweczkę ... i nagle trzask :szok::szok:

zdrowy ząbek ... 4-ka pokruszyła sie na maczek... pobolewa mnie ale jeszcze nie boli za to ostatnie 10 minut starałam się zatamować krwawienie ... i co ja tera zrobie???

Witam się w tę piekną srodę.!

Cóż.. a u mnie dalej nic sie nie rusza. Teraz to mysle, ze moze to i lepiej, pojde na to wesele :-D I tak zglosze sie 9 dni po terminie w poniedzialek do szpitala i bedzie okej...

Czarna79 - Nie mam tego zbyt wiele, chetnie przyjme to co jest Ci zbyteczne :tak:

[kurcze, niedlugo bedziecie jakies zrzutki od wszystkich dla mnie robic, a ja to bede odbierac :-D ]

Ola.K - Własnie, odczytalam wczoraj Twoja wiadomosc ale lekko mi ktos cisnienie podniosl [guess who? :-D] i z tego wszystkiego zapomnialam odpisac, i sie polozylam spac... zaraz to zrobie :tak:

Kaka82 - Wszyscy wiemy o jakiej "firmie" mowa. Najwazniejsze, ze teraz masz juz prace, napewno lepsza.

Roxeen - Powodzenia na wizycie!!! I ja rowniez czuje, ze bedzie u Ciebie dziewuszka :tak:

ale się nasz watek rozkręcił :-) super :tak:
byliśmy dziś na szczepieniu, dziecko nawet nie pisnęło, ale mamusia jakaś rozbita jest cały dzień :-p moje klopsiątko waży prawie 9,5 kg ;-)

roxeen powodzenia na wizycie :-) życzę pięknych ujęć usg 4d i bezwstydnej dzidzi, która pokaże co ma do pokazania :-D

reklama
Idę ... tzn jadę ... 3majcie kciuki
Zdam relacje później bo mój mąż sobie wymślił że mamy jechać na zakupy do kasztanowej zaraz po ... jakiaś wyprzedarz czy coś w Pawo ..chyba tak zrozumiałam ...
przy okazji powiedział że moze mi kupić nowa piżamkę i ... szlafroczek :D no wiec na takie zakupy to ja pędeeeeeem :-D

ząb mnie boli :-(

ps. a zgadnijcie Ola i Asheara kto do mnie napisał PW ... urzywając przy tym pieknego języka godnego odoby DOROSŁEJ jak to podkreslano wielokrotnie...szkoda gadac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry