Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asheara I prawidłowo xD I powiem ci że jestes fałszywa... Bo jeszcze nie dawno pisałaś ze mna normalnie mam nawet wiadomosc prywatna a teraz na mnie wjeżdzasz... Brawo. Widać jaka to jestes dojrzałaMyślisz ze dlaczego dziewczyny na MM sie ciebie czepialy...??? Tak jak to sie skarżyłas mi w prywatnej wiadomosci? Hmmm?

Ehhhh ten wątek jest nie miły. Tylko zobacze jak jakas pisze tam gdzie ja to tez sie zachowam tak jak wy. Jak kuba bogu tak bog kubie. Jak dostane wrzodów na żołądku to podam was o zniszczenie zdrowia.![]()

Szczerze - w sumie to przykre, gdy komuś się mówi otwarcie, że nie jest gdzieś mile widziany - i to już w co najmniej kilku miejscach - a ta osoba i tak swoje "nikt mi nie zabroni", "będę pisać gdzie chcę". Myślę, że Truskawie byłoby jednak przyjemniej pisać tam, gdzie jest mile widziana i lubiana, a nie tylko dlatego, że "nikt jej nie zabroni". Na zdjęciu widać ładną dziewczynę, mogłaby się pokazać z bardziej pozytywnej strony, ludzie lubią i chcą przebywać wśród ludzi pogodnych, miłych.
roxeen Ty dziś masz wizytę u gina - jeśli dobrze pamietam. Powodzenia;-)

Roxeen, współczuję "niefajnego" pobrania krwi. Daj znać, kto tam w środku bryka!
Kaka, trochę zazdroszczę pracy do 16 - ja niby mogę skończyć sobie o której chcę, ale co mam do zrobienia - a mam tego na najbliższe tygodnie mnóstwo - muszę zrobić i przed tym nie ucieknę :-(
ostatnio stwierdzam że mam braki ...