• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Czarna79 - Nie mam tego zbyt wiele, chetnie przyjme to co jest Ci zbyteczne :tak:

[kurcze, niedlugo bedziecie jakies zrzutki od wszystkich dla mnie robic, a ja to bede odbierac :-D ]
no to super powiedz tylko kiedy i jak je odbierzesz;-)
Mam przeczucia dziewczęce :-D ale kto wie ... :)

Hmm troche szkoda ze nie ma słońca - w słońcu ładne fotki wychodza ... :cool2:

Wiecie co jak nei urok to przemarsz wojsk rosyjskich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gryzłam sobie marchewke - twarda marcheweczkę ... i nagle trzask :szok::szok:

zdrowy ząbek ... 4-ka pokruszyła sie na maczek... pobolewa mnie ale jeszcze nie boli za to ostatnie 10 minut starałam się zatamować krwawienie ... i co ja tera zrobie???
No to trzymam kciuki by przeczucia sie sprawdziły:tak: a z zabkiem nie wesoło tak miałam w ciazy z Samim:sorry:
ale się nasz watek rozkręcił :-) super :tak:
byliśmy dziś na szczepieniu, dziecko nawet nie pisnęło, ale mamusia jakaś rozbita jest cały dzień :-p moje klopsiątko waży prawie 9,5 kg ;-)
u lalala ale klopsik:szok::szok: widac mamusia wie co synek lubi:-D
Idę ... tzn jadę ... 3majcie kciuki
Zdam relacje później bo mój mąż sobie wymślił że mamy jechać na zakupy do kasztanowej zaraz po ... jakiaś wyprzedarz czy coś w Pawo ..chyba tak zrozumiałam ...
przy okazji powiedział że moze mi kupić nowa piżamkę i ... szlafroczek :D no wiec na takie zakupy to ja pędeeeeeem :-D

ząb mnie boli :-(

ps. a zgadnijcie Ola i Asheara kto do mnie napisał PW ... urzywając przy tym pieknego języka godnego odoby DOROSŁEJ jak to podkreslano wielokrotnie...szkoda gadac
podobno w piatek po 20 sa w galerii wysprzedaże (jakaś noc niskich cen czy cos takiego)

I kurde poszłam na ta sesje i mnie deszcz złapał:crazy::crazy: wrrr ale cosik udało mi sie pstryknąć:-p

reklama
współczuje bólu ząbka ale moze nowy szlafroczek trochę zrewanżuje to i owo

Zagadka nie dla mnie ale chyba znam odpowiedz:cool2:Jak by co służę podpowiedzią:rofl2:

Młoda zaraz idzie spać a mamausia bedzie miała chwilkę dla siebie.:-D

Czarna, czekamy na fotki!

MaLea, no ładne klopsiątko, nie da się ukryć :tak:

Roxeen, biedactwo z tym ząbkiem... masz jakiegoś dentystę, który Ci szybko pomoże? Ja ostatnio chodzę do pani Filipczuk i jestem bardzo zadowolona.
Kurczę, a może jeżeli język w PW jest bardzo dojrzały to należy się skontaktować z moderatorem?
Ale lepiej napisz jak tam na usg!

Czarna, czekamy na fotki!

MaLea, no ładne klopsiątko, nie da się ukryć :tak:

Roxeen, biedactwo z tym ząbkiem... masz jakiegoś dentystę, który Ci szybko pomoże? Ja ostatnio chodzę do pani Filipczuk i jestem bardzo zadowolona.
Kurczę, a może jeżeli język w PW jest bardzo dojrzały to należy się skontaktować z moderatorem?
Ale lepiej napisz jak tam na usg!

Po pierwsze zaraz szlag mnie trafi jasny ...przekręce się albo rozdwoje i stane obok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Powiedzcie mi co to za dziewuszysko ta truskaweczka ??:no::no:
jutro naprawde do moderatora napisze bo dziewczyna jest jakaś pomylona ... :wściekła/y::no:

Po drugie wiecie co za numer wywinełam ...miałam wizyte na 17:15 a ja sobie ubzdurałam że na 17:45 !!! Wiec się nieźle spóźniłam :wściekła/y::wściekła/y: ...

W dodatku odebrałam tuz przed wizytą morfologię i sie pobeczałam jak małe bezradne dziecko :-(:-(

Tak wiec USG 3D nawet nei zrobilismy - nastepnym razem 5 listopada wstepnie sie umówilismy .- nie dość że nie było czasu boprzezemnie zrobił sie mały bajzel :crazy: to jeszcze jak pokazałam morfologię dr i usłyszałam słowo SZPITAL to mi sie odechciało wszystkiego :crazy:

Hemoglobina spadla mi znow straszne - mam teraz ledwo 8 ..hematokryt tez masakra ...
udało mi się wybłagac że od nastepnego poniedziałku - a chciał od tego - na oddział i beda badać i sprawdzać co ze mna nie tak że nie przyswajam żelaza ...

No ale że doktorek widział że siedze taka podłamana to powiedzial ze może dzidzia da się podejrzeć i zrobi mi takie szybkie USG :tak:

no i ja tam widziałam JAJCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z reszta nie tylko ja - Gin tez ...
JAJCA Jak sie patrzy ...

wiec bedzie kolejny CHŁOP :cool2::cool2: :szok::szok:

wpadłam zobaczyć czy mamy juz wiesci od Roxeen ale chyba ostro zabalowała na tych zakupach.
OlaK zaraz zobaczy co tam mam za fotki i moze cosik wrzuce;-)

zabalował to mój mąż :-D
Kupił sobie fajną marynarkę ze sztruksu i zamówił do tego spodnie bo on taki jakiś zbyt umięsniony albo i za gruby heheh i musi domawiać zawsze ...
marynarka jedyne 225 zł z rabatem w Król czy jak to sie nazywa ten sklep - jak sie wchodzi do Kasztanowej to po Lewej stronie na dole

a ja na pocieszenie dostałam ładna piżamkę do szpitala..szlafroka nie kupiłam bo mi sie nie podobały...

ej ale Gin powiedział że jest pewien faceta na 95 % ..a wiec mam jeszcze 5 % ze bedzie dziewczynka :-D:-D

z tego wszystkiego wlasnei się zorientowałam że zdjęć USG nie wzielam z gabinetu :no:

Roxeen, oj niedobrze że wyniki takie słabe..... oby jakoś "ruszyły" w górę!! A może by tak sok z surowych buraków (ohydztwo ale podobno działa)?
No to syneczek będzie... mi się też w pierwszej ciąży wydawało, że będę miała córkę - było już wybrane imię: Jola, po mojej nieżyjącej Mamie, do brzucha mówiliśmy Jolka; a tu bęc! W drugiej ciąży już od początku czułam, że kolejny facet będzie ;-) Chłopcy też są fajni, nie martw się ;-);-):tak:
A propos tamtej dziewczyny - bardzo ostro pojechała w tej wiadomości? Wolność wypowiedzi, otwarte forum - ale jakieś normy obowiązują. Oraz kultura.

Roxeen, oj niedobrze że wyniki takie słabe..... oby jakoś "ruszyły" w górę!! A może by tak sok z surowych buraków (ohydztwo ale podobno działa)?
No to syneczek będzie... mi się też w pierwszej ciąży wydawało, że będę miała córkę - było już wybrane imię: Jola, po mojej nieżyjącej Mamie, do brzucha mówiliśmy Jolka; a tu bęc! W drugiej ciąży już od początku czułam, że kolejny facet będzie ;-) Chłopcy też są fajni, nie martw się ;-);-):tak:
A propos tamtej dziewczyny - bardzo ostro pojechała w tej wiadomości? Wolność wypowiedzi, otwarte forum - ale jakieś normy obowiązują. Oraz kultura.

jestem Ola na specjalnej diecie do tego leki i nic ***

coś ewidentnie nie pozwala wchłaniac mi żelaza z pokarmów i lekow - trzeba dziadostwo znaleźć i zniszczyć :cool:

a teraz anglistko kochana :D
help me
'Formats the paragraph setting to change the way the paragraph looks' jak dokladnie pzretlumaczyć paragraph ? to sa punktory czy co bo mnie za chwile strzeli ..a ty ponoć ostatnio w temacie :eek:

aha o Pani DOROSŁEJ wole nie na forum ;]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry