czarna79
Fanka BB :)
no to super powiedz tylko kiedy i jak je odbierzesz;-)Czarna79 - Nie mam tego zbyt wiele, chetnie przyjme to co jest Ci zbyteczne
[kurcze, niedlugo bedziecie jakies zrzutki od wszystkich dla mnie robic, a ja to bede odbierac]
No to trzymam kciuki by przeczucia sie sprawdziłyMam przeczucia dziewczęceale kto wie ...
![]()
Hmm troche szkoda ze nie ma słońca - w słońcu ładne fotki wychodza ...
Wiecie co jak nei urok to przemarsz wojsk rosyjskich
Gryzłam sobie marchewke - twarda marcheweczkę ... i nagle trzask
zdrowy ząbek ... 4-ka pokruszyła sie na maczek... pobolewa mnie ale jeszcze nie boli za to ostatnie 10 minut starałam się zatamować krwawienie ... i co ja tera zrobie???
a z zabkiem nie wesoło tak miałam w ciazy z Samim
u lalala ale klopsikale się nasz watek rozkręcił :-) super
byliśmy dziś na szczepieniu, dziecko nawet nie pisnęło, ale mamusia jakaś rozbita jest cały dzieńmoje klopsiątko waży prawie 9,5 kg ;-)

widac mamusia wie co synek lubi
podobno w piatek po 20 sa w galerii wysprzedaże (jakaś noc niskich cen czy cos takiego)Idę ... tzn jadę ... 3majcie kciuki
Zdam relacje później bo mój mąż sobie wymślił że mamy jechać na zakupy do kasztanowej zaraz po ... jakiaś wyprzedarz czy coś w Pawo ..chyba tak zrozumiałam ...
przy okazji powiedział że moze mi kupić nowa piżamkę i ... szlafroczekno wiec na takie zakupy to ja pędeeeeeem
![]()
ząb mnie boli :-(
ps. a zgadnijcie Ola i Asheara kto do mnie napisał PW ... urzywając przy tym pieknego języka godnego odoby DOROSŁEJ jak to podkreslano wielokrotnie...szkoda gadac
I kurde poszłam na ta sesje i mnie deszcz złapał

wrrr ale cosik udało mi sie pstryknąć