• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Bredzelek witaj!! Pisz z nami jak najczęściej!

Monika, no mówiłam, że z Roxeen śliczna mamuśka :tak:

OLA a ty w Pile ??? ja myslałam że po samochodzik pojechałas...

Bredzelek witaj!! :tak::tak:

ee tam dziewczyny przestańcie bo się zawstydzę :zawstydzona/y: :-p młodość z cyferką 2 na początku ma swoje plusy - pogadamy jak będe troche dojrzalsza ( heheh poczatkowo użyłam słowa starsza ale to było brutalne ) po 30. ..
Mój mąz pamiętam jak skończył 30. to stał się ... marudny ...:eek:

Wiecie co jest tak zimno , że nikt nawet siłą nie wygoni mnie z domu !!!

Mam ochotę na łazanki ... nie wiem coś mnie ostatnio na polską ( tłustą ) kuchnię wzięlo ... hmm :dry:

reklama
Roxeen zdjęcia w parku są śliczne, a w ciązy kobieta wygląda kwitnąco:) ...potem jest trochę niewyspana :tak: w każdym razie warto robić zdjęcia na wieczną pamiątkę i warto też je wywołać:)Ja również robiłam sobie tam fotki w ciąży.

Zaczął sypać śnieg... niezła jazda

Witaj Bredzelek;-)

Wczoraj ledwo weszłam do domu dostałam @ i juz sprzątac mi się nie chciało heheh za to dziś jem jak koieta w ciaży;-) Kawa, czekolada, orzechy włoskie i serek TUREK :-D Wszystko do siebie pasi bardzo;-)

Ale mamy zimę tej jesieni wrrr

Brendzelek witaj.
Moje dzieci coś nie mogą wyzdrowieć , kaszel taki sam przez cały tydzień, jutro idę na kontrolę , zobaczymy co dalej. Zuzia dziś miała żal do mnie , ze nie może wyjść na dwór obejrzeć śnieg. :sorry2: pozdrawiam.

bredzelek - no i co ja mam powiedzieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale tu "ruch" od rana ;-)
Witam Was przedpołudniową kawa inka :-D
Spałam dzis do 10 :dry::dry: ale to dlatego ze nie spałam pół nocy... Wczoraj mój mąż kupił mi moje ulubione ciasteczko alpejskie .. mowie Wam strasznie pyszne i słodkie :tak::tak:

No i wciagnełam ciacho po obiedzie do kawusi i ... mój dzidzi tak się rozbrykał jak nigdy wcześniej - brykał do godziny 4 nad ranem :eek::eek:
/i to nie że kopniaczki czy tam jakieś szturchnięcia - istna dyskoteka, wszystkie wnętrznosci mi poprzestawiał :szok::szok:

Nie jem już słodyczy - koniec kropeczka !!!

Dziś o 14,30 mam wizytke u Ginekologa :-):-):-D:-D już się nie mogę doczekać :sorry2:

Roxeen dzidza pewnie nieźle pobudzona była po tych ciasteczkach:) Ja kupiłam pyszne krówki i nie mogę się oprzeć, a powinnam raczej na rowerek zrzucać pociążowy balast:)

Powodzenia u ginka, ja pamętam emocjonowałam się każdą wizytą, zwłaszcza USG 3D.

Czy ktoś wie czy, kiedy i gdzie są zajęcia na basenie z niemowlaczkami?

reklama
Pozdrawiam dziewczyny! Mam nadzieję, że pilski wątek się wskrzesi! Ja mieszkam pod Piłą od niedawana, a pochodzę z okolic Szczecina. Bardzo chętnie pogadam i poczytam:tak:

Zimno i wieje... wyjść czy nie wyjść na spacer:)
Witam kolejna prawie pilanke;-);-)
ee tam dziewczyny przestańcie bo się zawstydzę :zawstydzona/y: :-p młodość z cyferką 2 na początku ma swoje plusy - pogadamy jak będe troche dojrzalsza ( heheh poczatkowo użyłam słowa starsza ale to było brutalne ) po 30. ..
Mój mąz pamiętam jak skończył 30. to stał się ... marudny ...:eek:
proszę mi tu nieobrażac osób po 30:dry::dry::dry:
Brendzelek witaj.
Moje dzieci coś nie mogą wyzdrowieć , kaszel taki sam przez cały tydzień, jutro idę na kontrolę , zobaczymy co dalej. Zuzia dziś miała żal do mnie , ze nie może wyjść na dwór obejrzeć śnieg. :sorry2: pozdrawiam.
ehhh uroda teraźniejszej pogody:sorry::sorry::sorry:
Dziś o 14,30 mam wizytke u Ginekologa :-):-):-D:-D już się nie mogę doczekać :sorry2:
trzymam kciuki za pomyślną wizyte;-)
Czy ktoś wie czy, kiedy i gdzie są zajęcia na basenie z niemowlaczkami?
raczej w Pile tego nie ma woda w naszych basenach jest strasznie chlorowana:dry::dry: ale powstaje Aqua park więc może tam coś bedzie:tak::tak:

Witam u mnie lekkie choroby. Dzieciary smarkato kaszlące. Diagnoza lekarza stany wirusowe. ;-);-) wiec jest OK Zimno brzydko więc siedzimy w domku:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry