• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

MaLea a nadal oddaje taki mocz??? Jak chcesz mogę ci przesłać nr do Osieckiego naprawde zarabisty lekarz:tak::tak::tak: Ale ostrzegam że zechce jak najbardziej aktualnych wyników moczu:sorry2::sorry2:

od piątku jest już ok :-):-):-) trochę odetchnęłam :-) więc chyba lekarka miała rację ;-) dziękuję za propozycję z namiarami, ale póki co są niepotrzebne :-) i miejmy nadzieję, że już nie będą :-)

roxeen świetnie wyglądasz :tak::tak::tak: znajomo coś ten park wygląda :-) ale moje rozeznanie w terenie jest tak tragiczne, że pewnie to zupełnie inne miejsce :-D taka piękna jesień na tych zdjęciach :szok: a ja ją widzę jakoś inaczej ;-)

Witam obecne i przyszłe mamy w Piły i okolic:tak:

witaj kwietniowa mamusiu :tak:

a mamstud gdzie? ;-) wciąż meble skręca? :-p spóźnione buziaki dla półroczniaczki :tak::tak::tak:

zdrówka dla chorowitek :-)

reklama
byłam u GINA :-D:-D

Same dobre wieści - szyjka zamknieta, twarda odpowiednio długa :D
jak to powiedział - zabarykadowana na AMEN ;-):-)

hemoglobina ( w tym poziom żelaza )delikatnie ruszyła mi w górę wiec jest nadzieja, że sie obędzie bez hospitalizacji

Moje maleństwo ma 1300 gram - przytył sobie tylko 200 gram przez dwa tygodnie :szok:

pokazał nam swe WIELKIE :szok::szok::szok: dowody meskości

Niestety ja to mam pecha zawsze tez - nic nie może być kolorowo :no::no:

Jak szalał to szalal całą noc!!
ZASNĄŁ sobie na USG i zasłonil buzie rękoma wiec moje długo wyczekiwane USG 3D w koncu się - nie udało :-(

Obiecał mi że za 26 listopada jak przyjde zrobi mi gratis :cool2:

a!! no i w sumie to jeszcze coś - ułożenie miednicowe - nie zmienił pozycji od 2 tygodni - eh no fika i fika ale nie tak jak trzeba:eek:

Załączniki

• img0502.jpg
    img0502.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 59
  • shot0002.jpg
    shot0002.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 68
Roxeen, gratuluję SYNKA!!!! :-D:-D:-D:-D Hmmm, coś mi to przypomina ;-):-D
Ale wiesz co, na tych zdjęciach nie mam pojęcia co widać :no: Tam jest jakaś nóżka i nie wiem co jeszcze Czyżby klejnociki rodzinne? ;-):-D:-D:-D

Życzę dużo zdrówka wszystkim chorowitkom.

Ja wróciłam przed 20 z Poznania i tak napier... mi głowa, że zaraz kładę się do łóżka. Tylko sąsiad mógłby przestać wiercić w ścianie, bo mi synek zasnąć nie może :dry:

MamStud, co się dzieje, że masz doła?

Ja siedzę teraz w pracy i nadal mam migrenę :dry: Nie mam ochoty robić cokolwiek, a nadmiar roboty mnie jeszcze dodatkowo przytłacza :eek:

Dzień dobry wszystkim dziewczynom i dzięki za serdeczne powitania:)

Roxeen gratulacje !!! Pamiętam jak ja sama byłam na 3D i wszyscy widzieli klejnociki oprócz mnie :) Ciekawe czy to ten sam lekarz, bo chyba z tego co wiem tylko on miał nowy sprzęt z trójwymiarem.

Monika77 współczuję migreny jestem przez nią prześladowana od wieków już chyba!!! Łączę się w bólu.

mamstud nie martw się tak to bywa raz góra raz dół. Ja dziś też nie najlepiej się czuję.

Kurujcie się i nie dajcie chorobie, zwłaszcza że słonko wyszło i miło na dworze.

Ja idę bawić się z Nikosiem. Miłego dzionka:-D

Roxeen, gratuluję SYNKA!!!! :-D:-D:-D:-D Hmmm, coś mi to przypomina ;-):-D
Ale wiesz co, na tych zdjęciach nie mam pojęcia co widać :no: Tam jest jakaś nóżka i nie wiem co jeszcze Czyżby klejnociki rodzinne? ;-):-D:-D:-D

Życzę dużo zdrówka wszystkim chorowitkom.

tak jest - wielka-mała stopa mojego faceta i pełno pepowiny w około to pierwsze zdjęcia
drugie zdjęcie jest tak wyraźne, że Pan Ginekolog powiedział
"Rany Julek - nie wiem czego gratulować najpierw - męza czy synka :-D:-D "

Dzień dobry wszystkim dziewczynom i dzięki za serdeczne powitania:)

Roxeen gratulacje !!! Pamiętam jak ja sama byłam na 3D i wszyscy widzieli klejnociki oprócz mnie :) Ciekawe czy to ten sam lekarz, bo chyba z tego co wiem tylko on miał nowy sprzęt z trójwymiarem.

W Pile tylko dr Jaskulski ma - wiec pewnie do tego samego chodziłyśmy :tak:

zadowolona z niego byłaś :confused: - mowiąc szczerze - ja jestem bardzo!!!

W Pile tylko dr Jaskulski ma - wiec pewnie do tego samego chodziłyśmy :tak:

zadowolona z niego byłaś :confused: - mowiąc szczerze - ja jestem bardzo!!!

Dokładnie ten sam lekarz:) Ja też miałam problemy z widocznością malucha, zasłaniał się rączką jak bokser.
Jestem zadowolona z lekarza, chociaż akurat na porodzie go nie było bo miał urlop, ale całą ciążę zajmował się mną bardzo gorliwie i szczegółowo. Wcześniej jeździłam na USG do szczecińskiej kliniki, oni tam robią wypasione badania:)

To zdjęcie Nikosia z USG 4D Szczecin (dodatkowo film kręcony był) 32 tydzień
aaaa.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Roxeen, sorki ale dla mnie to drugie zdjęcie jest mało czytelne. Tam są dwie nogi czy jajeczka?

Bredzelek, śliczna buźka na tym zdjęciu :tak: Faktycznie USG 3D i 4D oddają prawdziwą buziuchnę dziecka?

My mieliśmy robione zdjęcia i filmik ok 20 tygodnia. Jutro może uda mi się je wam pokazać ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry