• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Bredzelek, śliczna buźka na tym zdjęciu :tak: Faktycznie USG 3D i 4D oddają prawdziwą buziuchnę dziecka?

Jeśli sprzęt jest dobry i dzidzia się nie zasłania to można naprawdę zobaczyć super film. Bobo faktycznie wygląda podobnie jak zaraz po urodzeniu. Potem zaczął robić się bąbelek:tak:

Babeczka ze Sz-na lekko szturchała Miśka przez brzuch i kazała mu się trochę poruszać, na filmiku fajnie to widać :)

Ja własnie uśpiłam Maluszka i mam chwilę wytchnienia...

reklama
Tam są dwie nogi czy jajeczka?

JAJECZKA I KIKUTEK :D
Zdjęcie robione tak od ..dołu że tak to ujme :dry:

bredzelek śliczna buziuchna !!! :tak::tak:

U mnie wygląda to koszmarnie - pępowinka zakłóciła obraz - aż sie przeraziłam, że z moim maleństwem jest coś nie tak :szok:

Ale dr mnie uspokoił że to wina niekorzystnego ułożenia :cool2:
zobaczymy jeszcze jest szansa ze 26 listopada zrobi mi to USG 3D jeszcze raz...

ale fajny temat :tak::tak::tak:
bredzelek świetne ujęcie z usg :tak:
roxeen jajca imponujące :szok::-D:-D:-D to czekamy z niecierpliwością na buźkę Twojego smyka :-)

a tak wygladało to u nas:
img3150d.jpg

dziś widzę tu potworka z dziurą w głowie :rofl2: ale wtedy wydawał mi się śliczny :-D

i jeszcze z ujawnienia się armatki (z opisem dla Moniki :cool2:)
usg2.jpg

Roxeen, sorki, ale takiego ujęcia nigdy nie widziałam :no: Ale mój mąż od razu mówił, że to jajeczka i siuraczek :-D:-D

Na zdjęciu MaLei od razu widać co jest co :tak:

Jutro siądę do drugiego kompa to poszukam tych zdjęć Witka ;-) Z niego też był mały exhibicjonista :-D:-D:-D

Dzień dobry.
Gratuluję Nikosiowi takich ładnych 7 miesięcy życia :-D:-D

Niestety nie wkleję wam zdjęcia Witka :no: Przeszukałam całego kompa i nie znalazłam zdjęć z USG :-( Nawet przeszukałam BB, bo kiedyś wklejałam, ale też ich nie widać :no::wściekła/y::wściekła/y: Nie pamiętam gdzie schowałam płytę z wizyty u gina. Pewnie chciałam ją schować by mi się nie zgubiła, no i schowałam ją skutecznie :dry:
Sorry.

bredzelek buziaki dla Nikosia :-)
Monika no to nieźle zabunkrowałaś tą płytkę :-D pewnie się znajdzie, gdy już zapomnisz, że jej szukałaś (jak to zwykle bywa) ;-)

mój młody od wczoraj się kiwa w pozycji do raczkowania (ugięte kolanka, dupsko w górze, wyprostowane ręce), ale jeszcze nie potrafi się ruszyć (co go strasznie wkurza) :-) ale mamusia i tak dumna że hoho :-D

Dzień dobry.
Gratuluję Nikosiowi takich ładnych 7 miesięcy życia :-D:-D

Monika77
Płytka się znajdzie i jeszcze nam pokażesz:) Ja kupiłam Miśkowi pudełko i wrzucam tam wszystko co z nim związane (oprócz brudnych pieluch:-):-):-) :rofl:)

bredzelek buziaki dla Nikosia :-)

mój młody od wczoraj się kiwa w pozycji do raczkowania (ugięte kolanka, dupsko w górze, wyprostowane ręce), ale jeszcze nie potrafi się ruszyć (co go strasznie wkurza) :-) ale mamusia i tak dumna że hoho :-D

Nikoś serdecznie dziękuje za gratulacje. Właśnie słodko i grzecznie sam zasnął.

MaLea
Mój jest na tym samym etapie, nie może usiedzieć rzuca się na podłogę i próbuje. Niestety albo się obkręca dookoła albo idzie w tył. Wścieka się niemiłosiernie, no bo jak tu się cieszyć jak zabawka przed nim się oddala ;-)Niedługo oba smyki się zorientują co zrobić żeby ruszyć:tak:

bredzelek - Witam Cie wsrod pilanek i buziaczki dla Twojego Nikosia!

roxeen - Śliczna z Ciebie mamuska, fotki super! No i oczywiscie gratuluje SYNKA!!!

Szczerze to ja tez u swojego malucha tych jajeczek nie widzialam... a fotki mam tylko z 11 i 14 tygodnia :-( Ze zwyklego USG...

MaLea - U Ciebie to naprawde odrazu widac co jest co "ale jajca" :-p

Mamstud - Głowa do gory...

A moj berbeć ma dziś 4 tygodnie! jak ten czas expresowo leci... kiedy to minelo :confused:
Co dopiero bylam na porodowce... :eek:

reklama
od piątku jest już ok :-):-):-) trochę odetchnęłam :-) więc chyba lekarka miała rację ;-) dziękuję za propozycję z namiarami, ale póki co są niepotrzebne :-) i miejmy nadzieję, że już nie będą :-)
super ze wszystko wróciło do normy:tak::tak:
byłam u GINA :-D:-D

Same dobre wieści - szyjka zamknieta, twarda odpowiednio długa :D
jak to powiedział - zabarykadowana na AMEN ;-):-)

hemoglobina ( w tym poziom żelaza )delikatnie ruszyła mi w górę wiec jest nadzieja, że sie obędzie bez hospitalizacji

Moje maleństwo ma 1300 gram - przytył sobie tylko 200 gram przez dwa tygodnie :szok:

pokazał nam swe WIELKIE :szok::szok::szok: dowody meskości

Niestety ja to mam pecha zawsze tez - nic nie może być kolorowo :no::no:

Jak szalał to szalal całą noc!!
ZASNĄŁ sobie na USG i zasłonil buzie rękoma wiec moje długo wyczekiwane USG 3D w koncu się - nie udało :-(

Obiecał mi że za 26 listopada jak przyjde zrobi mi gratis :cool2:

a!! no i w sumie to jeszcze coś - ułożenie miednicowe - nie zmienił pozycji od 2 tygodni - eh no fika i fika ale nie tak jak trzeba:eek:
ale bomba ja te jajeczka od razu rozszyfrowałam ale z pierwszym miałam problemem:-D:-D:-D
MaLea jestem, jestem, tylko doła mam i jakoś weny brak żeby coś napisać....
ojjjjj nie dołować się bo to strasznie zaraźliwe:-p:-p
Dokładnie ten sam lekarz:) Ja też miałam problemy z widocznością malucha, zasłaniał się rączką jak bokser.
Jestem zadowolona z lekarza, chociaż akurat na porodzie go nie było bo miał urlop, ale całą ciążę zajmował się mną bardzo gorliwie i szczegółowo. Wcześniej jeździłam na USG do szczecińskiej kliniki, oni tam robią wypasione badania:)

To zdjęcie Nikosia z USG 4D Szczecin (dodatkowo film kręcony był) 32 tydzień
aaaa.jpg
o jaaaa ale bomba!!!!!! Ja niestety nie mam takiego cuda:-(:-(
ale fajny temat :tak::tak::tak:
bredzelek świetne ujęcie z usg :tak:
roxeen jajca imponujące :szok::-D:-D:-D to czekamy z niecierpliwością na buźkę Twojego smyka :-)

a tak wygladało to u nas:
img3150d.jpg

dziś widzę tu potworka z dziurą w głowie :rofl2: ale wtedy wydawał mi się śliczny :-D

i jeszcze z ujawnienia się armatki (z opisem dla Moniki :cool2:)
usg2.jpg
hehe dobre ale jak ładnie widoczne:tak::tak::tak:
Dzień dobry wszystkim :)

DZIŚ ...:-D

Gratulacje za ukończenie 7 miesiaca:tak::tak:

Asheara jak tam laktacja???? Bo nie wiem czy doczytałas o tym kryzysie laktacji:confused::confused::confused: Jak maluszek sie chowa;-)

Witam sobotnio. No kobitki jak tam nasze spotkanko:-p:-p:-p pewnie znów przytakniemy ze fajnie by było zorganizować i na tym poprzestaniemy:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry