• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witam się z Wami porannie :rofl2:
Ja już po pyszniutkim sniadaniu i szykuje się na uczelnie ...nawet nie wiecie jak mi sie dziś nie chce :no::no:
No ale musze ..poki jeszcze moge to chodzę bo potem bedzie juz coraz trudniej :confused2:
Za oknami szaro buro i ponuro wiec wszystkim Wam życze słonecznego nastroju !!!! :laugh2::laugh2:

reklama
Ja też mówię dzień dobry, również po śniadaniu !!!
Czekam aż wstanie Misiek i będziemy rozrabiać cały dzień:tak::tak:

Może wyjdzie słonko... byłoby miło:-D

Miłego dzionka:-)

Witam, melduję się, że żyję ;-)
Miło mi że o mnie pamiętacie - musiałam zrobić sobie wolne od BB bo jak tu zaglądam to jakoś mało pracy robię w ciągu dnia ;-)

Aniula, to może 17, 18 lub 19 uda nam się jakoś przedszkolnie zobaczyć? Przepraszam, że nie odpisałam na Twoją ostatnią wiadomość na moim profilu - widziałam Twoją fotkę i o ile nie zmieniłaś uczesania to chyba jednak nie Ciebie obstawiałam w przedszkolu ;-);-)

Spotkanie chętnie. Jako wyrodna matka chętnie spotkam się bez dzieci, które kocham ponad życie, ale które w liczbie sztuk 2 są trudne do opanowania i za którymi bardzo chcę mieć szansę zatęsknić. W Nico te zabawki dla dzieci są tak upiornie brudne (przynajmniej były, gdy ja tam kiedyś byłam), że byłam tam tylko raz ;-);-) Ale jak ustalicie spotkanie z dziećmi to oczywiście też jestem.

Melduje sie na posterunku.

Podczytuje Was codziennie ale jakos weny do pisania brak i jakoś tak chyba humorek zgubiłam. Jak znajdę to się odezwę wiecej:sorry:

Witam was świątecznie. Wczoraj byłam z mężem na nocy kabaretowej. Byłyście może? Ale miałam ubaw. Kabaret trwał od 19 do 23:30 :szok::-D MNie już po 1,5 godzinie bolał brzuch ze śmiechu :-D:-D:-D:-D Najlepszy z nich wszystkich był Bałtroczyk :tak::-D:-D:-D

Witek jest z moją siostrzenicą u moich rodziców. My (ja, Maciej, moja siostra i szwagier) dołączamy do nich na obiad i spędzamy popołudnie rodzinnie :tak::-D:-D

Ja też jestem wyrodna i z chęcią poszłabym gdzieś sama. Jak mam spotkanie z moimi kumpelkami z podstawówki to idziemy do kawiarni Niko na Deptaku. Tam mają lody, ciastka, winka i różne ciepłe napoje (pycha czekoladę na gorąco ;-)). Ale nie ma problemu, tam gdzie postanowicie też pójdę :-D:-D
Jeśli miałoby być spotkanie z bąblami to nie wiem gdzie :no: Mój jest takim małym czortem, którego wszędzie pełno i wszędzie się wciśnie:eek: Raczej musiałabym go pilnować niż z wami pogadać.
A może na pierwsze spotkanie poszłybyśmy same, by lepiej się poznać, a na kolejne już z dziećmi. Co wy na to?

Witam was świątecznie. Wczoraj byłam z mężem na nocy kabaretowej. Byłyście może? Ale miałam ubaw. Kabaret trwał od 19 do 23:30 :szok::-D MNie już po 1,5 godzinie bolał brzuch ze śmiechu :-D:-D:-D:-D Najlepszy z nich wszystkich był Bałtroczyk :tak::-D:-D:-D

A może na pierwsze spotkanie poszłybyśmy same, by lepiej się poznać, a na kolejne już z dziećmi. Co wy na to?

:szok::szok: dobrze wiedzieć c się w Pile dzieje :szok::szok:
Noc kabaretowa ..fajnie ..jestem do tyłu - nie wiedziałam a tez bysmy sie wybrali...
musze częsciej zaglądać na strone PDKu :eek::eek:

Ja tam ide z moim bablem hahahahahaha :-p:-p

A tak serio - no to jedno mamy prawie ustalone

- spotkanie bez dzidziaczków

ustalmy następne - gdzie ??

Kawiarnia Nico na śródmiejskiej ???

heheh z tym bedzie łatwo - już widze ustalanie daty i godziny :cool2:

Witam dziewczyny, coś tu cicho i spokojnie...

Ja chętnie spotkałabym się i pogadała, zwłaszcza, że mieszkam w tych stronach od niedawna i nie znam wielu osób:no::no::no:

A dziś miałam okropny dzień. Mężuś zerwał sobie ścięgno w nodze i woziłam go na pogotowie. Miał mi pomagać sprzątać, a teraz ja mam dwóch chłopaczków do opieki dużego i małego. Noga w gipsie. Ech...:-(:-(
Pozdrawiam
wszystkie dziewczyny:tak:

A ja tam myśle że pierwsze powinno być z dziećmi choć prawdę mówiąc również z chęcią odczepie sie od mojej obroży (czyt dzieci) Myśle że jak z dziećmi fajne miejsce to właśnie ballandia tam dzieci praktycznie mają wiele atrakcji na zabawe a i kawe można wypić:-p A jak mamy iść same to tylko pasuje mi w godzinach pozniejszych czyli 20 albo zaraz po 17 i wszystkie oprócz poniedziałków i czwartków:-D:-D:-D:-D

Bredzelek współczuje "chory" facet to gorzej niż chore dziecko:sorry::sorry::sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry