• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

dobrze to bez dzieci w niko , tylko podajcie datę bo muszę załatwić opiekę dla maluchów ( 17,18,19 ). pozdrawiam

chciałam napisać że się dostosuje do Was ale chyba wcale nie jestem tak dyspozycyjna jak mi się wydawało :szok::szok:

wtorek mam do 15 zajęty - później wolne :cool2:
w srode cały dzien od rana jestem wolna do godziny 18
a w czwartek od 11,30 do nocy :cool2::cool2:

reklama
:szok::szok: dobrze wiedzieć c się w Pile dzieje :szok::szok:
Noc kabaretowa ..fajnie ..jestem do tyłu - nie wiedziałam a tez bysmy sie wybrali...
musze częsciej zaglądać na strone PDKu :eek::eek:

Nie wiem kto rozprowadzał bilety, bo mąż kupił w Philipsie. A kabaret był na hali sportowej na Żeromskiego.

Ja tam ide z moim bablem hahahahahaha :-p:-p

Bo ty jeszcze nie jesteś wyrodną matką i nie dasz się tak łatwo rozerwać :-D:-D:-D:-D

A tak serio - no to jedno mamy prawie ustalone

- spotkanie bez dzidziaczków

ustalmy następne - gdzie ??

Kawiarnia Nico na śródmiejskiej ???

heheh z tym bedzie łatwo - już widze ustalanie daty i godziny :cool2:

To chyba będzie najtrudniejsze ;-)

Bredzelek, współczuję ci chorego męża :eek:

Ja jestem w domu dopiero po 16, więc mogę się urwać dopiero po 17 (muszę coś zjeść i się przebrać ;-)). Niestety w środę 18-tego mam wyjazd do Poznania i będę dopiero wieczorem, także odpadam w tym dniu. Poza tym wszystkie czwartki mam dyżur w domu, bo mąż ma wychodne :tak:;-):-D

Witam :tak: Ja do dzieci będę musiała wziąć nianię, bo męża nie będzie cały przyszły tydzień, więc o ile niania się nie rozchoruje (niania leży chora, niania zastępcza kicha...) to chyba będzie mi obojętne kiedy.

Kaka, powodzenia z odchudzaniem!
Ja na razie bez zelixy, i pewnie tak już zostanie, ponieważ "dzięki niej" odkryłam, że mam pewne problemy z ciśnieniem. Nie były spowodowane przez tabletki (kilka tygodni po odstawieniu tabletek ciśnienie wciąż trochę nie takie, jak powinno być; po prostu akurat biorąc tabletki zaczęłam się bardziej interesować ciśnieniem no i wyszło, że troszkę za wysokie; a przed tabletkami miałam też różne objawy, które mam dziś, tylko wtedy nie mierzyłam regularnie ciśnienia). Odchudzanie hmmm ostatnio trochę grzeszyłam, ale dziś zbieram się ponownie do działania. Nawet te półtora miesiąca, które brałam zelixę, bardzo mi pomogło.

Wpadam powiedzieć wszystkim dzień dobry!!!
Miłego dnia życzę:)

Uciekam do pracy. Mąż chory (czyt. bez nogi) to faktycznie gorzej niż dziecko. Pełno spraw do pozałatwiania na mieście. Ja kierowca i podwójna opiekunka:no:

Cześć Pilanki ! :-D:-D

Jesli i ja widze to piekne słonce to i wy je widzicie :-D:-D
Jest Bossko na dworze i wstalam z takim poweremjak nigdy :tak::tak:
Chałupka błyszczy z daleka ... no może po za oknem na ktore wlasnei spoglądam - obraz nedzy i rozpaczy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale moze za chwile je umyje :cool2:

Pochwale się Wam ze kupilam super wózek !!!
Jak bedziecie chcialy zobaczyc jaki to napiszcie - wstawie link do aukcji, kupilam na allegro :cool2:
Jestem z siebei zadowolona bo to Quinny Speedy a naprwde udalo mi sie wylicytować za super cene :cool2::cool2:

Uciekam do pracy. Mąż chory (czyt. bez nogi) to faktycznie gorzej niż dziecko. Pełno spraw do pozałatwiania na mieście. Ja kierowca i podwójna opiekunka:no:

Ehh jak ja Ci współczuje :sorry:
Mąż w domu chory na cokolwiek to prawie oddzial opieki paliatywnej w domu :no::no:

Czarna, tak mój mąż jak i pół mojej rodziny pracuje w tym molochu :tak:;-)

Roxeen, wstawiaj ten link. Ciekawa jestem co za cudo brykę kupiłaś :-D:-D Ty tak sprzątasz, czyżby włączył ci się etap "wicia gniazda"?

Czarna, tak mój mąż jak i pół mojej rodziny pracuje w tym molochu :tak:;-)

Roxeen, wstawiaj ten link. Ciekawa jestem co za cudo brykę kupiłaś :-D:-D Ty tak sprzątasz, czyżby włączył ci się etap "wicia gniazda"?

Quinny Speedi 5 w 1 - cały zestaw!!! (800608879) - Aukcje internetowe Allegro

a prosze bardzo :)

nie to raczej kwestia rozsądku ... w styczniu pojawia się Bobo do tego sesja na studiach i jeszcze - przeprowadzka na koniec :sorry:
Nie wyobrażam sobie mojego męza latającego ze szmata i robiącego gruntowne ( podkreślam gruntowne !!! ) pożądki :eek::eek:

A tak ja mam już swiadomość ze pod, za w szafkach czysto - i wszedzie lśni i pachnie wiec za te 2 miesiace moj mężulo tylko to 'ogarnie' z wierzchu - bo w tym jest expertem :rofl2::rofl2:

reklama
Monia pytałam z ciekawości bo wspomniałaś że Twój M w czwartki ma wychodne i tak sobie pomyślałam czy przypadkiem nie grywa w piłkę:-p:-p (mój tez z tego molochu jak Ty go nazywasz):-D:-D:-D i właśnie w czwartki gra:cool2:

Roxeen no no no to żeś bryke wyhaczyła:tak::tak::tak: Śliczniutki

Ahhh pustki dziś ale co sie dziwić jak wiosna za oknami dziś była;-);-);-) ahhhh ale milutko się spacerowało i ogólnie robota lepiej szła:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry