• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

bredzelek - Witam Cie wsrod pilanek i buziaczki dla Twojego Nikosia!

A moj berbeć ma dziś 4 tygodnie! jak ten czas expresowo leci... kiedy to minelo :confused:
Co dopiero bylam na porodowce... :eek:

Witam Asheara:)

Fakt czas leci szybko, po dzieciach widać :tak::tak::tak:
Ja też pamiętam jakbym niedawno była na porodówce, a już troszkę czasu minęło.

Uciekam ... bo mam wieczorne spotkanie z Mężusiem;-);-)

reklama
roxeen - Śliczna z Ciebie mamuska, fotki super! No i oczywiscie gratuluje SYNKA!!!

Szczerze to ja tez u swojego malucha tych jajeczek nie widzialam... a fotki mam tylko z 11 i 14 tygodnia :-( Ze zwyklego USG...

A moj berbeć ma dziś 4 tygodnie! jak ten czas expresowo leci... kiedy to minelo :confused:
Co dopiero bylam na porodowce... :eek:

Dzięki Ashe :-D:-D

już 4 tygodnie !!!! ??? jak ten czas leci !!! :szok::szok::szok:

ale bomba ja te jajeczka od razu rozszyfrowałam ale z pierwszym miałam problemem:-D:-D:-D

No kobitki jak tam nasze spotkanko:-p:-p:-p pewnie znów przytakniemy ze fajnie by było zorganizować i na tym poprzestaniemy:-D:-D:-D

hehehe no ja nie mialam problemów z jajcami a zdjęcie WIELKIEJ STOPY ma niezłą historjkę która można zobaczyć na ... filmie ...

nie wiem jak On to zrobił ale ogladaliśmy z Ginem z profilu głowe malucha po czym nagle nag głowką pojawiła się wielka ręka, którą w chwile później chwycił swą stope - jak on sobie stope nad glowa utrzymał to ja pojąć nie potrafię :szok::szok:

No a co do spotkania :cool2::cool2:

NO !!! MOBILIZUJMY SIĘ :cool2::cool2:
Fajnie by było zanim sie rozpakuję :-p:-p

Wiecie z tą płytką to nie tak łatwo pójdzie. Ja też mam karton z różnymi rzeczmi Witka. Ale założyłam go dopiero jak się młody urodził. A przed porodem my się jeszcze przeprowadzaliśmy i wtedy gdzieś zabunkrowałam tą płytę :eek:

Gratuluję silnym maluchom nowych osiągnięć :tak::-D:-D

Ashe, to już tyle czasu minęło :szok::szok: Ale ten czas leci :szok:

No cóż, ja też niedawno chodziłam z brzuchem, a teraz mój smyk ma dwa latka i prawie 10 miesięcy :tak:;-):-D

Ze spotkaniem to pewnie nam wyjdzie jak któraś z nas weźmie się porządnie za organizację i będzie wiodła prym ;-) Ja niestety nie mam kiedy tego zrobić :no::-(

Czarna79 - Jesli chodzi o laktacje to jest juz lepiej ale raz dziennie musze dokarmic malucha butelka, najczesciej wieczorem.
Generalnie jest dobrze :-)

Maly potrafi juz trzymac glowke w gorze nawet 2 minuty, jest bardzo silny. 2 dni temu zaczol zwracac uwage na karuzele :tak: Robi sie coraz bardziej bystry...
A te jego usmieszki... bezcenne.

Ola.K -Zyjesz kobito? Albo mi sie wydaje, albo nie bylo Ciebie juz ze dwa dni...

Laski, umowcie sie cos co do tej organizacji, robimy liste, komu kiedy pasuje, i wybierzemy jakas date ktora bedzie ok dla kazdej.
Proponuje zeby kazda napisala date na koncu swojego posta. :tak:

Asheara fajnie ze nie poddajesz się z karmieniem:tak::tak: Widać mały siłaczek Ci rośnie:-p:-p

Ale tu ciszaaaaaaaaaa.Pogoda nienastraja:sorry::sorry: Ahhh gdzie te czasy że z dziećmi cały dziń spędzało się na placach zabaw lub w piaskownicy:sorry:

WItam dziewczyny!!!:-):-):-)

Ale tu ciszaaaaaaaaaa.Pogoda nienastraja:sorry::sorry: Ahhh gdzie te czasy że z dziećmi cały dziń spędzało się na placach zabaw lub w piaskownicy:sorry:

Na dworze okropnie, zaczynam czuć się uwięziona w domu, Misiek siedzi na podłodze i bawi się sam, a ja gotuję mu zupkę.
Najchętniej przespałabym cały dzień. Brak słońca mi doskwiera:no:

Maly potrafi juz trzymac glowke w gorze nawet 2 minuty, jest bardzo silny. 2 dni temu zaczol zwracac uwage na karuzele :tak: Robi sie coraz bardziej bystry...
A te jego usmieszki... bezcenne.

Ola.K -Zyjesz kobito? Albo mi sie wydaje, albo nie bylo Ciebie juz ze dwa dni...

Laski, umowcie sie cos co do tej organizacji, robimy liste, komu kiedy pasuje, i wybierzemy jakas date ktora bedzie ok dla kazdej.
Proponuje zeby kazda napisala date na koncu swojego posta. :tak:

Wczoraj byłam z mężem u mojej znajomej która ma 6 tygodniowa córeczkę :tak:
Boshe jakie cudeńko !!!

Mój mąż ciągle powtarzał " Jaki malutki człowieczek " :rofl2::rofl2:

i wiecie co własnie dzieci kiedy sa takim 'malutkim bezbronnym człowieczkiem' sa takie cudowne :tak::tak:
Takie bezbronne a jednoczesnie takie ciekawe nowego otaczającego je świata :sorry:

i tak jak piszesz Asheara ten czas - jest bezcenny !!!

a Oli fakt nie ma ostatnio na BB - ale śpieszę Wam donieść, że zyje - nawet nawiązałam z nią dziś łącznośc hehehe :rofl2:

Jak sobie o nas przypomni to się odezwie :confused2: albo jak bedzie miała czas :confused2:

Co do spotkania - no ej kobiety !!!

Proponuje najpierw ustalić GDZIE można by się spotkać :cool2::cool2:

napiszcie gdzie wg Was ma to jakiś sens :cool2::cool2:

no bo w żadnym parku ani na placu zabaw raczej się nie spikniemy w ta pogodę :))

można by iśc do hmm...

NICO na śródniejskiej ( tam dzieciaki miały by co robić )
albo do Kasztanowej ŚNIEŻYNKI ;] tam jest pycha czekoladka mniam mniam :-p:-p

Roxeen to pozdrów Ole jak ją znów zobaczysz;-)
co do spotkanka to trzeba ustalić najpierw czy z bąblami czy bez:-p jak z bąblami to ja przy mojej dwójce obstawiałabym albo Niko albo Ballandie:tak::tak: A jak bez ogonków to hmmmm każde miejsce mile widziane:-D:-D

Bredzelek no fakt w taka pogodę to tylko pierzynka książka lub fajny filmik:cool2:

Roxeen to pozdrów Ole jak ją znów zobaczysz;-)
co do spotkanka to trzeba ustalić najpierw czy z bąblami czy bez:-p jak z bąblami to ja przy mojej dwójce obstawiałabym albo Niko albo Ballandie:tak::tak: A jak bez ogonków to hmmmm każde miejsce mile widziane:-D:-D

Ola zawalona robota ..ale WAS SERDECZNIE POZDRAWIA :tak::tak::tak:

Ja ide z moim bąbelkiem hehehehe :-):-D:-):-D

reklama
zgłaszam się , żyję , tylko ostatnio nie mam zbyt dużo czasu na siedzenie przy kompie , w tym tygodniu nie będzie lepiej , pozdrawiam Pilanki i czekam na spotkanie . Ja mam wolne w przyszłym tygodniu 17,18,19 tylko wtedy to z "ogonami" bo mój w pracy , a bez to dopiero 24 , 25

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry