Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja przed ciążą miałam mnustwo pomysłów na imiona dla moich przyszłych dzieci, ale teraz kiedy ciąża stała sią rzeczywistością a nie tylko fantazją każde imię bardzo dokładnie analizuje i staram się wybrać te najwłaściwsze, na moje szczęście lub nieszczęście przyszły mąż jest obcokrajowcem więc nie bardzo udziela się w tej kwesti tłumacząc to tym iż w jego kraju są zupełnie inne imiona niż u nas i nie potrafi powiedzieć które z uzywanych w polsce podoba mu się najbardziej:-( tak więc decyzja należy do mnie i narazie stoi na Marcelinie lub Kornelii, oraz Franku lub Igorze:-)ooo widze ze Maja jest bardzo popularna- mojemu mezowi sie tez bardzo spodobalo to imie i chyba nie chce slyszec o innych moich propozycjach chociaz nie ukrywam ze Lena tez mi sie strasznie podoba
![]()
taaaa :-)
Jak powiedziałam mężowi, że dziewczyny z forum go wyśmiały z Jackiem (Danielsem) to kazał mi się jeszcze zastanowić nad imieniem dla dziewczynki - Finlandia![]()
:-)