Wrocilismy w koncu, jeszcze zakupy musze wyprakowac i pralke nastawic ... przeciekła nam w karolince pielucha te majtasy

, a miał ja na sobie jakies 40 min

, dobrze ze miałam wszystko na przebranie

.
Spotkałam znajomych z corcią 16 m-czna i mamą, moja mama miała z kim pogadac o wnukach

, Kubus mała Elize po ustkach dotykał :-), a jak ona mu sie odwdzieczyła mój mój mój, to takie oczy zrobił

i od razu chciał do mnie

. Eliza sama chodzi od 9 m-ca zycia, bardzo szybko zaczeła

. Budowa jest jak Kubus, tez chudzinka, tylko Kuba wyzszy - ja zawsze porownuje czy aby za bardzo nie odstajemy od normy

Dzis kolejny w tym tyg dzien brudasa, zjadł, przebrałam przewineła na poł spiaco i śpi :-). Deserek znowu oprotestowany

, za to 5 frytek zjadł

, pierwszy raz w zyciu

dobrze, ze TZ nie było

, ale by jęczał

Kupiłam Kubciowi czerwone spodnie :-) i fajny kapelusik :-) i bajke-płytke jedna z ukochanych, kolejna czesc

, nie chciał dac skasowac

i trzymał ja godzine w raczce, co tam dzieci, sklepy, on ma bajke w raczkach i ja oglada

A i odebralismy zabawke z reklamacji, mogłam wybrac kasa czy zabawka, wybralismy zabawke bo ja Kubus bardzo lubił - stópkami ;-)

. Co tam ma gwarancje na dwa lata
Pokłociłam sie kilka dni temu z TZ i olałam festiwal, a ponoc w niedziele ma by ładnie

bilet sprzedany ...
Mam od tego gradu dziure w przedniej szybie, szlak by to trafił, ciekawe ile to bedzie kosztowac bo to duza szyba, cholera

, a TZ nie zapłacił AC wiec super