Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ja ciebie doskonale rozumiem
, tez tak myslałam jakis czas a potem stwierdziłam, ze narazie nic sie nie zmieni i musze sie cieszyc tym co mam. Choc szkoda mi było kazdego grosza wydanego tutaj
.
. Farba to teraz 30zł, wiec na upartego mozna malowac co m-c :-), tylko komu by sie chciało
. Materiały budowlane nie sa drogie, mozna fajnie pomyslec
, a duzo nie wydac :-).
. Wiadomo lepiej dobierac juz sobie na swoim nowym lokum, ale jak sie go nie ma trzeba kabinowac na tym co sie ma :-) ... ja tu mieszkam juz 6 lat, wiedziałam, ze tak bedzie, dlatego tworzyłam sobie to poczucie swojosci dla samej siebie
. Było jak znalazł na przyjscie Gangstera, prawie nic nie trzeba było robic :-). Tylko mu komode kupic i łozeczko :-)
Ja mam umowe na czas nieokreslony.

. Ogladałam o tym gdzies program i polecali zrobic w ten sposob ...Marcik ;-) kazda umowa - nawet ta na czas nieokreslony jest do rozwiazania... a znajomi zdazyli sobie pomieszkac 2 lata przy 10-letniej umowie wiec....
ciagla tymczasowosc... to mi sie juz znudzilo :-( choc jak patrze na zapedy mojego malza do kupna mieszkania to za jakis czas przyjdzie mi chyba wybierac - albo malz albo wieczna tymczasowosc :-(
Aniulka ;-) ja sie wlasnie zastanawialam ile Kubus sika ze mu te pampy tak przeciekaja bo nasze sie spisywaly bardzo dobrze ;-)
. Mi sie wydaje, ze moze przez ta ruchliwosc ten pampek sie przemieszcza 

z ta eksteminacja to powoli..patrz jakie udane dzieci robiaRubi wszystko w zyciu złe jest przez te chłopy ... wybic, wytruc albo lac i patrzec czy równo puchnie![]()
:-)

mam tylko nadzieje ze mi do poniedzialku zlosc nie przejdzie ;-)
:-)
ja wiem że kiedyś wymieniałam pieluchy no łatwo nie było ale się udało a co do kubusia to wiem że miał w składzie syrop glukozowo-fruktozowy a nie jest napisane z czego ten syrop jest no a może być z pszenicy :-
a zanim coś kupię to mija długa chwila
ja dlatego też się zastanawiam nad żelatyną bo wiem że kiedyś też chyba chciałam do galarety i coś mi tam w niej nie pasowało muszę przestudiować jej skład. powiedz jeszcze jak Ty pieczesz chleb to później to mieszadło też Ci zostaje w chlebie??? Potem jest taka dziura hmmm