Jeszcze pytasz?hej Wam, pisalam o sobie w tym watku 'a moze ktos z Opolszczyzny' i jak prosila kerry1 w watku 'lista' i zastanawiam sie czy juz moge sie tu do Was na ploteczki nieskromnie wtrącić ?? ;-)
Pisz gęsto często.;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze pytasz?hej Wam, pisalam o sobie w tym watku 'a moze ktos z Opolszczyzny' i jak prosila kerry1 w watku 'lista' i zastanawiam sie czy juz moge sie tu do Was na ploteczki nieskromnie wtrącić ?? ;-)
Pisz gęsto często.;-)

Jestem teraz na urlopie macierzynskim (ale nie wracam do pracy pozniej, nie w tym roku) i siedze w domu, troche powiewa mi nuda. Nie wiem jak w Opolu ale w Nysie piekna pogoda i przydalby sie jakis spacerek, ale ja tak nie lubie sama spacerowac. Za godzine przyjaciolka konczy prace to moze ja wyciagne! :-) 
więc kto wie może już którąś z Was widziałam.
sama się boję co to będzie w przyszłości, ale oprócz tego to jest kochaniutka
i za nic bym jej nikomu nie oddała. Ja jeszcze dzidzi nie mam - jestem w 20t ciąży i to moja pierwsza ciąża. We wtorek się okazało że bedziemy mieli dziewczynkę
Zuzkę lub Karolkę jeszcze to ustamy z mężem. Powoli zaczyna się przyzwyczajać że będzie miał w domu same babeczki - bo do tej pory to nawet i ja myślałam że się urodzi chłopak a tu masz babo placek ginio mówi że dziołcha
.
jak o tym pomyślę to przekręca mi się wszystko w żołądku - taaaaaaaki ze mnie leń sie zrobił że najchętniej to bym została już do końca ciąży w domciu hihi i oglądała TV 
Już lepiej jeśc mało ale konkretnie dla dzidzi...Ja sama przytyłam 3 kg...chociaż musze sie przyznać że cześć ten wagi stanowią moje cycochy....urosły niesamowicie ! A ciężko z nimi strasznie...Asiulinka ty też z Malinki ???
Mieszkam na Piotrkowskiej.:-)
-najszybciej przybiera się w ostatnich miesiącach.
No i faktycznie juz odliczam ostatnie tygodnie do porodu, moj brzuszek przybiera najrozniejsze postacie nie majace nic wspolnego z tzw pileczka :-) Ale za nic nie zgadne czy moja Mała właśnie rozpycha sie łokciami czy tez wypina pupe 
Naśpij się póki możesz, bo później może być juz różnie.;-) Ale życzę Ci, żeby moje przepowiednie się nie sprawdziły i byś nadla mogła sie wysypiać.

. Ja jestem 2,5 miesiąca po porodzie a już wam zazdroszczę tych brzuszkowych przeżyć. ale ja już brzuszka nie będę mieć