reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ewuniaf cierpialam na straszny ból z boku, podejrzewali tez wyrostek, a okazalo się,ze to bole z jelitami. no i torbiel...tez ją/go mam. jutro idę wlasnie z tym do gina i moimi cholernymi wynikami na hormony.

reklama
No wlasnie ja tez musze isc do kogos na konsultacje .... te jajniki leczyc trzeba a ja mam w weekend szkole :( ech nie wiem czy uda mi sie jutro dostac do jakiegos lekarza :(

mialas wczeniej problemy z torbielami?
ja zanim zaszlam w ciaze mialam..juz byla taka duza,ze jechalam na zabieg usuniecia tego ale pękla, a teraz znowu wylazlo...

Ewunia- duuuużżżżżżżooooooooo zdrówka- przyda się przy takiej gromadce.
No i najlepszego na rocznicę- wiesz kościelny może ważniejszy mentalnie, ale to cywilny zmienia Twoje życie z prawnego punktu widzenia :-), a to jednak ważne wszędzie
Ona- a jak tam Gosia?!?!?

Hmmm...my dopiero trzecia:) 11-09-2009,ale tylko cywilny i na dodatek wbrew wszystkiemu uciekliśmy spod Ratusza:-) a rodzice sami sobie poszli na imprezkę:-)

Nigdy nic nie miałam ginekologicznego,ale tak Was czytam to i zapytam...kuzynka ma endometriozę,pieciu lekarzy ją diagnozowało-orzekali,że ma raka,torbiele,aż w końcu wpadli,że to to i niby ja leczą,ale jakos słabo,bo dalej ma masakrę,a też coraz starsza i bejbisia by chciała.Nie znacie może jakiegoś dobrego lekarza,który zna się na tym czymś?

Ewcia-ja to sobie obiecuję od kiedy zaszłam w ciążę,że w końcu ja będę ważna i zacznę się badać i dbać o siebie-dla Doriana-i dalej kiepsko mi to wychodzi:zawstydzona/y:i nawet nie wiem od czego zacząć.Wiem,że trzeba,ale zawsze coś ważniejsze jest.A jeszcze teraz Dorek mamę zajeżdża...padam na pysk,kręgosłupa to juz nie czuję,a jeszcze tyle przede mną.

Madzia- ja się leczę u Tomali w klinice niepłodności- jestem zadowolona- choć ja osobiście nie mam problemów zdrowotnych (oprócz akcji z wirusem, z którym gin działał szybko ale narazie nie groźny więc się skupiamy na zrobieniu dzidzi :-)), ale koleżanka miała kiedyś problem, który wielu lekarzy nie znalazło oprócz dr. Letachowicza- postawił prawidłową diagnozę. Jest trochę gburowaty, ale od wielu słyszałam, że jest dobry w swoim fachu

Dzięki-podam jej może coś się uda.Znajomi brata wylądowali w końcu w Łodzi z niepłodnością,może tam im pomogą.
A może jeszcze dobrego i normalnego stomatologa znacie?:-) najlepiej takiego prywatnego+nfz ?

Hahaha- moi najbardziej ulubieni lekarze: gin + dentysta sadysta :-), ja mam mojego w Zimnicach- jest dobry- kładę moje zęby na to!!!!:growl: i w dodatku baaardzo sympatyczny (cichaczem powiem że przystojnością również nie gardzi:happy2:).
A można wiedzieć jaki znajomi mają problem, że aż do Łodzi jechali!?!??

W sumie to wiem tyle,że już dłuugo kombinują...ja lubie i dentystę i gina-bardziej wybrzydzam jak mam do fryzjera iść:-) tylko jakos do lekarzy mi nie po drodze:no:

reklama
Wiesz co to ja Ci dam trochę mojego, a ty mi twojego:-D:-D:-D:-D, bo ja z fryzjerem nie mam żadnego problemu :-).
Pytam się, bo to mój temat z początku też się zastanawiałam nad inną kliniką, ale po akcji z moim wirusem to wiem, że mnie gin jednak dobrze prowadzi, jedynie dobija mnie niekiedy ten czas, który momentami się ciągnie niemiłosiernie:dry::dry:najlepiej to bym przerzuciła parę kartek kalendarza do przodu żeby wiedzieć na czym stoję, w końcu nie mogę pokoju nie pomalowanego w nieskończoność trzymać:baffled:

Do góry