sylha
mama bliźniakowa
puk stuk je tu kto?!?!?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i wymieniła koło - szybko, sprawnie i za free ;-)
a u mnie tylko kanałowo sie leczy,a najgorsze to to,że nie koniecznie z dobrym efektem,bo i tak potrafi mi sie skruszyć:-( nic tylko proteza 
na implanty,a po drugie z tym co mam z zębami to kiedyś inny dentysta powiedział mi ,żebym nie ryzykowała z implantami.Od urodzenia mam odwapnione i częściowy brak szkliwa,nigdy nie wyrosły mi 7,mam tylko do 6.Pierwszego stałego usunęli mi jak miałam 7 lat
następne 2-a jak 12 i później dwa jak 16,więc wesoło nie mam.Sypią mi się przy każdych antybiolach,a tych się w życiu nabrałam niemało niestety.A teraz i ciąża ma pewnie wpływ na to.A najgorsze,że kompletnie nic nie bolą,bo mam słabo unerwione.
czasami rece mi opadają i nie wiem juz sama jak postępowac z tym Moim robaczkiem...:-(Ale jak wieczorem łapie mnie za szyję i mówi "Kojam" - czyt. Kocham, to o wszystkich trudach dnia zapominam w sekundzie

) i pierwotnie chciałam isc bez welonu do slubu, ale moja mam jak to usłyszała to myslałam, ze zawału dostanie (wystarczająco nas rodzina odgadała jak zobaczyła kolor sukni
) wiec poszłam na ustępstwo i w sumie nie zaluję, bo fajnie wyglądało:-)
, bo inaczej tego sie nie da juz leczyc...Myslałam, ze zawału dostanę. A po dokładnych badaniach okazało się, ze to nic powaznego tylko zaburzenia wynikające z przyjmowania w tamtym czasie leków

a najgorsze, ze 2 pokojowego nie bardzo chcą Nam Tu wynając, bo skoro mamy dziecko, to Ono też musi miec osobny pokój.