reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry :-)

Agnieszka :-) co ten Twój synek narozrabiał w przedszkolu??? spacerujesz po starszego czy wozicie się autem???

ciekawe kiedy Jasiek zafunduje mi taką randkę z wychowawcą ;-):-D myślę, że prędzej będę musiała się tłumaczyć z poczynań córki :-);-):tak:

póki co byłyśmy we wtorek na zajęciach otwartych w przedszkolu u Jasia ;-) wszyscy zadowoleni :-) Monia jak zobaczyła dzieci to zaczęła piszczeć a jak sobie sale pooglądała to juz w ogóle szał ;-) z sufitu zwisały słoneczka, na ścianie motylki....

Jasiek co chwilkę sprawdzał czy jesteśmy :-) córka mi zasnęła na rękach ale i tak razem rysowałyśmy, lepiłyśmy, kolorowałyśmy :-) Monia też wpisana jako autorka pracy ;-)

najśmieszniej było jak Jasiek uciszał wszystkich bo "moja siostrzyczka śpi" a Moni nie obudziły piski i krzyki dzieciaków ;-):-)
potem wszystkim mówił ze to jego siostra i że MA DWA ZĘBY :-D:-) no i zaczęło się....dzieciaki koniecznie chciały te zęby zobaczyć :-D:-D:-D

super było :-)

dobra....teraz kolej na Wasze zwierzenia ;-)

czekam ;-)

anik ;-) Madzia ;-) jak domki???

reklama
Amelkowa ;-) patrząc na moje dzieci to jeśli będe biegać na dywaniki do dyrekcji to najprawdopodobniej za sprawą córeczki ;-) ale.... pożyjemy - zobaczymy ;-)

OGŁOSZENIE ;-)

Uwaga :-) Uwaga :-) przed chwilka uśpiłam Monikę ;-) pośpi pewie z godzinkę, postaram się jej wcisnąć trochę kaszki i ruszamy razem z Jaśkiem do ZOO ;-)

ktoś się przyłączy???

moja zołza nadal śpi... a my z Jaśkiem jak na szpilkach siedzimy....jakieś chmury za oknem...:-(

Amelkowa :-) a gdzie Ty tych gości upchniesz??? o spanie mi chodzi....

jak było???

chciałam dzicku sprawić przyjemność a tu.... pecherz na stopie mu zafundowałam....

w zeszłym roku byliśmy w ZOO i grzecznie chodził, jak marudził to odpoczywaliśmy na ławeczce...teraz też tak było tylko matka nie wzięła pod uwagę tego, że Jaś jeszcze w tych butach ortopedycznych tak długo nie chodził...
szkoda że nie powiedział wcześniej ze bardzo go nóżka boli bo przecież w koszyku w wózku jechały adidasy... :-(

musiała mu się podwinąć skarpetka i pęcherz jest :-(

poza tym ze 2 razy mi podniósł ciśnienie i myślałam że ubiję na miejscu (oczywiście na placu zabaw), w mini ZOO gdzie rok temu karmił kozy i nie chciał stamtąd iść bo kozy zechną jak pójdziemy zrobił scenę - ja zabrałam się za wyciąganie karmy z dystrybutorka - kozy się zleciały a Jasiek w krzyk....:-) ;-) no i musiałam ratować syna ;-) a tym razem tyle złotówek na tą karmę miałam w gotowości :-) :-D

na szczęście w ZOO nie ma już co kawałek tych automatycznych autek, łódek, samochodzików - zostały tylko 4 sztuki koło knajpki ale umówiliśmy się że pojeździ 3 razy ale w drodze powrotnej...pojeździł raz (Monia też ;-)) i chyba było mu trochę głupio bo tam w zasadzie maluszki tylko były a on tyczka taka że mu się kopytka ledwo w autku mieściły :-)

no i w zasadzie tak nam minął dzień...wyszliśy o 13:00 a wróciliśmy po 17:00 :-)

aha...Jaśka bolała "noga i kawałek" ale na lody jeszcze chciał iść... :-) :-D

PS...Amelkowa ;-) jak juz tak robisz ochotę na te fotki to podeślij choć jedną :p pliiisssssssss

Hej!
Ja tak na szybko.Dzisiaj pierwszy dzień w pracy więc zawalona jestem papierami,a jeszcze podobno mam mieć dzisiaj egzamin z mojej wiedzy pochłoniętej w ciągu tych 5 miesięcy pracy.Siedze jak na szpilkach,bo nie wiem co będą pytać:dry::sorry2::no: A od tego zależy czy podpiszą ze mną umowę czy nie.
Na dodatek Maciek nam zrobił dzien dziecka w nocy i spaliśmy może ze 2 godziny,resztę nocy wył jak opętany,nie wiem co mu było,Viburcol starczył na godzine:eek::wściekła/y: Nieprzytomna jestem dzisiaj,Maciek z resztą tez spał na siedząco rano jak go ubierałam,a K walczy w mieszkaniu,no obecnie w castoramie wanne i umywalkę kupuje:-p
W mieszkaniu jakos powoli cos się dzieje,ściany pomalowane,teraz podłogi tata będzie układał,dzisiaj przyszedł facio robić łazienkę,a wczoraj nabyliśmy meble do kuchni i łazienki i lodówkę w Ikei teraz trzeba skręcać,oj bedzie z tym zabawa.
Anik jak u ciebie?

Witam i przedstawiam pracę Amelkowej (fotograf) i Moni (modelka)

ni i jeszcze raz...DZIĘKUJEMY :-*

Załączniki

• DSC_0895_.jpg
    DSC_0895_.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0891_.jpg
    DSC_0891_.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0888_.jpg
    DSC_0888_.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_0912_1.jpg