reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
hej kobitki
Ja dzis zero sił, jakoś mam takie smutki nad rzeczką.....Pograłam sobie w Hitmana, postrzelałam trochę do ruskich i od razu lepiej....:)
Ola dzis od rana non stop woła a w zasadzie krzyczy- mama cycka! no szok , aż sutki mnie bolą....;-):wściekła/y:
Ale muszę się pochwalic , że Ola bardzo ładnie śpiewa piosenki, cieszymy się głupki jak ona śpiewa i w kołko musimy słuchac tych jej piosenek.....az potem sami nucimy :-D:-D
Rubi jestem ciekawa jak ty przeżyjesz jutro.....A co ze spotkaniem w Solarisie?
Ja na bank jestem u mamy jutro bo musze cos załatwic. Aga ?? Anik??a Wy?
Ja tez musze pozaglądać za złobkiem, bo czas popracować.....kasy trza.....:crazy:

Daggy ja jutro o 16 jestem w domu i mam milych gosci, ale chetnie zaprosze wiecej milych ludzi, wiec jak masz ochote to mozesz wpasc na kawke i moze jakies ciacho, bo goscie sie cos odgrarzali ze przyniosa;-)

Anik, a kim Ty jestes z zawodu, bo wstyd przyznac, ale ja nie wiem:sorry2:
Jestes mloda i obrotna wiec na pewno cos znajdziesz:tak: a G pomagaj, ale zle jak malzenstwo pracuje razem, bo jak sie cos sypie - tfu tfu - to oboje jestescie bez pracy, a tak to zawsze jakies zabezpieczenie jest:tak:
A nam mechanik zaspiewal 1200 za naprawe:szok: a drugie auto tez oddajemy w weekend, bo cos szura w silniku i az drze co to bedzie:-( do tego szczepienie Patryka w tym miesiacu:szok: chyba pojde z beretem pod dworzec:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na szybko...

płakała bardzo :-( goniła mnie :-(

i dałam dOOpy w przedszkolu... dałam Jasiowi piżamkę a "takie duze dzieci juz nie leżakują"...
Amelkowa mnie nie uświadomiła :-( :p

spadam do roboty...nie wiem o co tu w tym wszystkim chodzi...nie pamietam hasel i takie tam....

moja tez płakała buuuuu wczepiła sie i nie chciała puscic buuuuu

daggy alez ty masz te olenke no no no pogratulowac ojjj pogratulowac :)

dziewczyny ja chetnie wpadne do solarisa albo gdzie tam sie spotkacie :) sama dzis jestem od 12 do pózna wiec bedzie mi sie nuudzic

rubi a ty tak monie od razu zostawiłas na cały dzien??
amelkowa a u ciebie jak anusia ??

aga a wy z r nie macie wspólnego biura? nie wiem cos mi sie pokickało moze
a ja beretem tez musze stanas pod kosciołem bo kurde wczoraj szczepienia, opłaty, złobek, jakies smieszne ubezpieczenie i oooooo nie ma z czego tego wszystkiego płacic

buuu

doła mam dzis ....
kawa sie konczy ....

anik my jesteśmy w jednym biurze póki co, z racji oszczędności, ale ja robie swoje, a on swoje, nie mamy jednej firmy:no: ja wprawdzie jestem w R firmie na wizytówkach, ale to tylko z racji papierów, bo mu drugi architekt potrzebny, a na razie pracownika nie ma:no:
rubi, aż mi się serce kraja, biedulka musiała szok przeżyć:-( ale na dłuższą metę to dla niej dobre, będzie z dziećmi, no i dla Ciebie to też jest dobre, bo odzyskasz trochę czasu dla siebie, to każdej mamie jest potrzebne;-) będzie dobrze:tak:ściskam Was mocnoooooo:-)

O Anik przegapiłam że Ty też przecinasz pępowinę. A pogoda nastraja na wszelkie smutki ale podobno od jutra jakieś przejaśnienie nawet się trafi :-)

Jeśli już mowa o kasie to u nas też wydatki. Auto trzeba robić, szczepienie było, dalsza część remontu, kuchnia nie wyposażona, aż głowa boli. Może na zmianę będziemy pod tym kościołem urzędować...

reklama
Arcobaleno, może masz rację z tą zmianą, na berecie też wtedy zaoszczędzimy, będziemy się wymieniały:-D
ale musze przyznać,że mechanik się postarał, bo auto chodzi super, nic nie stuka, nic sie nie leje:-p może zaczne go teraz wynajmować na przejażdżki, żeby się odkuć:-D

Do góry