reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

A Mój Aluś właśnie zasnął:-).
Anik też chętnie bym się do Ciebie wybrała, ale My chorowitki więc następnym razem:-)
aniaf o widzę, że Twój mężuś tak jak i Mój podczytuje Nasze forum:-), fajnie, że nie tylko mamusie tu się udzielają;-)
Madzia trzymam kciuki za kinder centrum i za Ciebie i siostrę wieczorem:-), dobrze, że dałaś znać, to nie będziemy się kręcić po ulicach:-D

reklama
ooo witamy pana w naszym gronie:-D Żona ma prawo być leniwa;-)

Agita tak tak nie wychodźcie z domu po 20:-D

No i do domku czas mykać:-) ale mi szybko dzisiaj zleciało:tak:

Anik chętnie bym się kawy napił w dobrym towarzystwie ale nie dość że żona bardzo leniwa to jeszcze Zosia trochę przeziębiona i nie chcielibyśmy żeby Karolcia albo Wojtuś się zarazili może jak minie choroba to się spotkamy;-)
mąż Ani:-)
Witamy, witamy ale za te "leniwa" to minus że ho ho

Dziewczyny a propos kawy, jak tam z sobotą u mnie, coś postanowione bo nie wiem czy salon odgruzowywać ;-)

Amelkowa super:-)
Arcobaleno ja niestety nie mogę w sobotę:-(, bo w czwartek wyjeżdzam na tydzień do rodziców:-)
A ja miałam dziś gości, to troszkę odpoczełam sobie bo byli tak wpatrzeni w Alusia, że cały czas się z Nim bawili:-D

Amelkowa super, że z Anią lepiej, myśle, że wszystkie się cieszymy z tego powodu:tak::-) a co dr W. to żeby umówić się do niego na wizytę to terminy są koszmarne!
mogę napisać Ci na PW nr tel do niego to skonsultujesz się z nim i może też jutro Cię przyjmie, we wtorki przyjmuje w Medicusie na Mickiewicza, jęsli będziesz tam pierwszy raz to musisz być wcześniej bo kartotekę Ci muszą założyć, bo na jutro terminów u niego nie ma, a w piątki normalnie w TRR, w Medicusie przyjmuje od 10.30 do 17.00 ale jak z nim rozmawiałam to mówił, że jutro będzie do 15.00, ja będe z rana bo tak mi pasuje i wiadomo będe też poza kolejką...

Amelka SUPER WIEŚCI :-):-):-)

Arco
ja w sobotę tez mogę:tak: daj znać tylko o której?? Miałam jechać do mamy, ale jadę tydzień później;-)

Magda
wyszłam z Dominikiem po OmegaMed i pieluchy, ale uciekalismy szybko do domu, bo nie pisałaś gdzie będziecie jeździły:-D:-D:-D

maluchy śpią ;-) jejku ja ja je kocham :-):-):-):-):-):-):-)

aniuf i jej mężu :-) wpadajcie na kawkę i to już!!!! ja się przeziębień nie boję ;-);-);-)serioooo czekam na was :tak:
jutro czekam tez na resztę :tak:;-);-)

Arco ja jeszcze nie wiem czy mogę czy nie bo może w piątek pojedziemy do moich rodziców na weekend ale jak nie pojedziemy to jestem chętna :tak::tak::tak:

reklama
Anik Mój Aniołek też już w łóżeczku i mam nadzieję, ze nie będzie Go męczył katarek:-). Jak ja będę się jutro w miarę dobrze czuć, a Aluś nie będzie zasmarkany to też przyjdziemy na herbatkę:tak:

Do góry