reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Swięta, święta i po świętach :-);-).

Było spokojnie, leniwie, ogólnie udany i miły czas.

Teraz skręcamy mebelki, a po nowym roku szykowanie ciuszków i innych fajnych rzeczy...

reklama
Oj Rubi- wiele zdrówka!!!!!!!!Ale te słowa piosenki co masz na dole to rzeczywiście są dobre!!!!!
U nas dalej remontowo :-), wiatrołap tera robimy i znowu się baba nawymyślała :-)

No ja też znów na tabsach, bo mnie w święta gardziołko rozbolało i znów zatoki się zaczęły zawalać, ale od wczoraj kuracja i dziś już zdecydowanie lepiej - mój plan: jutro być zdrową jak rybka ;-)
rubi goń więc też to choróbsko w diabły - dużo zdrówka :-)

u nas remontowa odwilż tzn. coś tam działamy, ale bez szaleństw, bo 6.01. kolęda, więc do tego czasu zakaz szlifowania gładzi (niestety - został do obróbki takowej jeszcze hol na górze i mały pokoik); reszta to juz sama przyjemność.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ona no to gratulacje barszczowego debiutu :-);-)

Dziękuję - miewam się nie najgorzej; może jeszcze daleko mi do rekina, ale jak płotka jakaś to już śmigam :-D Zatoki odpuszczają juz na dobre - w nocy juz się dało normalnie oddychać.

A dziś posegregowałam całą stertę zapasów ubrankowych (spokojnie do 1 r.ż. i trochę tak do lat 6-ciu) - wiele jeszcze z rzeczy, które kupowała moja mama dla mnie, niektóre z kartkami jeszcze :szok: i wychodzi na to, że niewiele muszę dokupić. Ciuszków prawie wcale, trochę pieluch (30 szt. tetry mam + 5 flanelek), kosmetyki. Drobiazgi w sumie.
Z grubszych rzeczy mam i wanienkę (moją jeszcze :-D), łozeczko od znajomej do odebrania, fotelik do auta pożyczamy od zaprzyjaźnionych sąsiadów. Zostaje tylko zakup wózka, na który przewiduje 700 zł ( i który chce zafundować moja mama).
No więc wyprawka prawie załatwiona - bez załatwiania :-D

Zobacz załącznik 420674

szal wyprawkowy to fajna sprawa, skladanie tego pięć razy, pranie, prasowanie, ukladanie i oczekiwanie :-)
az zaczelam sobie wspominac :-)czas tak szybko leci...moja córa pare dni temu skonczyla rok a jeszcze wczoraj taka malutka byla.
Tesciowa ostatnio naklaniala mnie na drugie dziecko :szok::szok:

czesc dziewuchy!!!!

az mi glupio ze wskakuje tutaj po takiej dlugiej nieobecnosci !!!!! ciagle obiecuję sobie ze znajde wiecej czasu na bb i wciaz mi go brakuje :(

chorowitkom zycze dużo zdrówka !!!!!

Ona dla Małgoni spóźnione ale najszczersze życzenia!!! SSamych pogodnych dni i dużżżżżo miłości i radości

Rubi pewnie ze z nowym rokiem MUSI być lepiej i za to trzymam kciuki!!!!

villandra troszke ci zazdroszcze robienia wyprawki - ja już zapomniałam jakie to bylo przyjemne/. teraz jest tyle obowiazków ze nieraz nie ma nawet czasu pomyśleć o przyjemnych rzeczach :), Zdrówka dla ciebie!!!!

A mi ukradli wózek z klatki naszej niani :( i nie mam spacerówki dla Hani :( Nie znacie kogoś kto by tanio sprzedal używaną? najlepiej taką co sie latwo sklada i do bagażnika wchodzi :)

co robicie dziewczyny w Sylwestra?????

Buziaki dla wszystkich!!!!

Ewuniaf nie pomogę w sprawie wozka..niedawno oddawalam swoją do domu samotnej matki, co się z Tobą dzieje? pracujesz?

My dzis lecimy do znajomyh na domowkę a mała do dziadkow na noc.

Dlatego kochane Niech Nowy Rok bedzie lepszy niz ten! Bawcie się dobrze dziś :)

reklama
Do góry