reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

PUUUUUZZZZZZZZZZZZZZLEEEEEEEEEEEEE - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - moje ulubione zajęcie (tylko miejsca na ścianach już brak). A mam jeszcze do ułożenia widoczek 5000! I nie mogę się doczekać, kiedy się do niego dobiorę (maniaczka puzlowa) - czyli jak już będzie miejsce na jego powieszenie (właściwie już bym mogła powoli zaczynać:evil:) - u mnie to nie zabijanie nudy, ale nałóg...

Założyli w WCM na ostrym dyżurze, tam kazali zdjąć, to grzecznie posłuchałam (zwłaszcza że dzwoniłam tam tydzień temu w tej sprawie i rozmowa dosyć rzeczowa była...). Gdybym wiedziała, że tak będzie - przykładem mojego M, który miał tam szyty palec - zdjęłam bym pewnie te szwy sama...
No ale załatwione i nawet śladu po zadrapaniu nie ma :-)

reniuszek a co tam u Ciebie? Sytuacja pod kontrolą, mam nadzieję?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziołchy:)

Jak się piątkowo macie?

Sylha-jak tam Perełki :)))??

Już nie pamiętam kiedy puzzle układałam:/ za to w skrabla uwielbiam grać:)

Perełki- mam nadzieję, że dobrze i że im się podoba i z tego powodu nie mają zamiaru się nigdzie wybierać!!!!!!!:tak::tak::tak:Przynajmniej do listopada....

Dzień doberek,
a co tu tak cicho?Gdzie nasza Pani moderator?

Jak tam dziewczyny po weekendzie? domyślam się,ze za krótki :-)

Weekend spoko - gorzej z nocą, zwłaszcza że całkiem dobrze mi się spało (i tylko raz musiałam wstać). No ale od rana na nogach (wyjątkowo), bo trzeba było zapasówkę do wulkanizacji zawieźć - zdaje się, że w pt wracając z Opola trafiłam znowu na jakiś przeklęty kamień i dziadek w nd do kościoła nie pojechał (tzn. rowerem pojechał), bo go zmiana koła przerosła :rolleyes2: I to jest kierowca (wolę nie myśleć o stanie jego wiedzy z zakresu pierwszej pomocy - brrrrrr).

Weekendowa debata nad wyborem imienia dla potomstwa nie przyniosła żadnego efektu, a właściwie nie całkiem doszła do skutku... Więc jeszcze jedno zadanie przed nami. A dziś mam w planie pomachać igłą i nitką - zwykłe dziurki, ale najpierw idę umyć auto, bo nie wygląda (tzn. nic już prawie nie widać przez szyby).

Miłego dzionka.

ona ja pewnie i tak przenoszę (tzn. mój osobisty termin wychodzi mi na 1-3.04 ;-)). No i w sumie nie narzekam - brzuch nie taki duży, bo w boki poszedł (biodra tak się rozlazły, że żadnych swoich spodni na nie nie wciągnę, co trochę mnie przeraża, ale mam nadzieję, ze po wszystkim zejdą się z powrotem), a jak siedzę cały dzień przed kompem, to bardziej mnie du...ko boli, niż jak cały dzien latam tu i tam (wtedy czuję wieczorem bioderka)

Villa- ty jestes artystka auto myś:-D:-D:-D przyjedź do nas jak się rozkręcisz, bo nasze wyglądają:szok::szok::szok::szok::szok: lepiej nie będę tego określać!!!!!
No muszę się pochwalić, że uznali reklamację łyżew M i jako, że do naprawy się nie nadają to mamy przyjechać i wybrać sobie inne, lub inny towar lub zażądać zwrotu gotówy :-) oj chciałbym trafić na tego cwaniaczka co się wymądrzał, że nam nie uznają tego i mu trochę kichala utrzeć!!!!!!:-)

sylha no to fajne wieści :-)
A co do auta - no nie powiem jak ono wyglądało - boje się że mogłabym mieć jutro problem, żeby gdziekolwiek nim pojechać, a w razie kontroli policji mandat by mnie pewnie nie minął - nie za brudne auto rzecz jasna, ale brudnych szyb mogliby się już przyczepić...

reklama
Brudnych szyb, świateł, tablic......ale reszta obojętnie ;-), ja wczoraj M też pogoniłam do mycia.
A tak w ogóle to dzień dobry :-)
Kurcze myślałam, że mi się śniło, że śnieg sypie a tu proszę:szok::szok::szok: za oknem biało.
Dziewczyny w jakiej ubezpieczalni maci OC za auto, bo nam wczoraj przyszło za busa 686zł:szok::szok::szok: chcę jechać do Opola, jak dobrze pamiętam koło wydziału komunikacji jest firma z ubezpieczeniami, w ostateczności będę gonić naszą agentkę o cenę, kurde o 160zł w górę poleciało!!!!!

Do góry