reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Pomóżcie nam rozpowszechnić informację o sprzedaży naszego domu. Bardzo nam w ten sposób pomożecie.Francik nie ma całego czasu tego świata. Każdy miesiąc jest dla niego ogromnie ważny. Im szybciej uda nam się sprzedać dom, tym szybciej będziemy mogli zapewnić krasnalkowi właściwą pomoc.
Utworzyłam stronę na blogspocie, gdzie są zawarte podstawowe informacje o naszym domu.

sprzedam dom

Wierzymy, że się uda.

reklama
WITAJCIE godzina 9 a tak cieplutko-uwielbiam, wywiozłam Melę do przedszkola, zaraz małego dam babci na dwór a ja od wczoraj piorę i będę prasować bo w niedzielę wyjazd i muszę ciuchy czyste być by nie zostawić wszystkiego na jutro.
My po wycieczec 2 dniowej do warszawy, wyprawa do zoo udana i wizyta u lekarza też pomyślnie, także happy, jeszcze tylko na wyniki di przedszkola czekam, w poniedziałek będą.

Kochane jesteście:)

A mnie po rozmowie z moim czarnowidzacym mężem znowu panika dopadła.
Nosz kurka, chyba znajdzie sie ktoś, komu nasz dom sie spodoba, co?..

reklama
Do góry