reklama

Po wizycie u gina.

Karola normalne usg nie żadne 3d ani 4d i to pierszy raz przez brzusio miałam!!! ;D
Ale nie mam zdjęcia tylko wydruk z wymiarami główki, nóżek itp
Reszta jest na płytce cd nagrana tylko mój laptop jej nie chce odtwarzac:( jedynie na dvd domowym działa ale już kolega mi szuka jakiś kodekow co bym mogła córcie pokazać wszystkim na laptopie!!!

reklama
Kartolla wielkie gratulacje :-) zazdroszcze Ci ze juz wiesz jaki mały bombelek tam sobie pływa...mój gin wczesniej jak po 20 tyg mi nie powie zakladajac ze zrobi mi usg.....
yoanna25 co do gina to bardzo fajna jest doktor Jaskólska, ale niestety nie mam pojęcia w jakim szpitalu ona pracuje,
pozdrowionka

reklama
My już po USG i długo wyczekiwanej wizycie , bo ginek był na urlopie. Z dzidzią jest OK jest fajna, zdrowa, wszystko ma na miejcu gdzie trzeba i jest bardzo ruchliwa. Co do moich kłopotów ginekologicznych tzn. upławów to dostałam czopki dopochwowo i zakaz stresowania sie , bo lekarz podejrzewa,że mogłam krwawic po stresie po prostu.........więc....NERWY W KONSERWY I NA EXPORT ;D Ta wizyta przywróciła mi spokój ducha..................uffffffff jaka ulga. Następna 26.09.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry