reklama
ja wiem! to natura płacze, że kończy mi się macierzyński....
Oj tak, mi juz w piatek!!! buuuu..ale i tak do pracy ide 1 wrzesnia
mikimauro
Fanka BB :)
apropo telewizorów, jak Maxiol miał trzy miesiące [ może nawet nie] to mój mężol [ pusta głowa] posadził go przed tv , a sam dupsko rozsadził przed kompem. Tak się tatuś zajoł dzieckiem .

Myślałam że go zabije, my mamy wielgachny tv, Max miał oczy jak miś koralgol, ale również nie dał sobie wyłączyć tv. Więcej Max nie siedział przed telewizorem, ale jak starsze dzieciaki coś oglądają to mały wszystko robi żeby zerknąć choć na chwilke.

Myślałam że go zabije, my mamy wielgachny tv, Max miał oczy jak miś koralgol, ale również nie dał sobie wyłączyć tv. Więcej Max nie siedział przed telewizorem, ale jak starsze dzieciaki coś oglądają to mały wszystko robi żeby zerknąć choć na chwilke.
ja tez czasami sadzam Maksa przed telewizorem, jak juz jest tak marudny, ze nic nie pomagaLCD nie promieniuja i sie tak nie boje o jego oczka
![]()
zadko ale czase4m tez mojemu pozwalam popatrzec w TV... np wczoraj po szczepieniu byl bardzo marudny i plakal jakby go ze skóry obdzierali a kilka minut przed TV i zapomnial o przykrościach :-)
ardzesh jak idzie walka z mezem o to abys moze musiala wracac do pracy? ja z moim tez o to walke prowadze... ostatnia klutnia o to zostala nieroztrzygnieta

U mnie to bardzo skomplikowane...ardzesh jak idzie walka z mezem o to abys moze musiala wracac do pracy? ja z moim tez o to walke prowadze... ostatnia klutnia o to zostala nieroztrzygnieta![]()
Oboje z mężem pracujemy u teścia więc walczę o to, żebym ja nie musiała wracać do pracy. Nie chcę pisać całej historii o moich wspaniałych kontaktach z teściami... bo to długie i głupie. Powiem tylko, że nie przepadamy za sobą ;-):-)
reklama