reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
lajfik- mamy chłopców w tym samym wieku [ twój starszy miesiącami] ale ten czas ucieka, mi też wydaje się że Maurycy jest juz taki duży, a przeciez ma dopiero tyle lat. wszystkiego majlepszego dla Kubusia:-):-):-)

lajfik sto dla Kubusia:tak::-)

U nas deszcz cały czas pada ale jest ciepło Wczoraj była burza i narobiła trochę szkód w pobliżu ale na spacerek udało nam się na godzinke wyjsc dobrze że mam folie na wózek bo trochę by Zoska zmokła jak wracalismy

Zosia jeszcze nie chce się obracac chyba zacznę jej włączac telewizor i przekręcac mate może pomoze bo ciekawska to ona jest:-)

reklama
Kurcze a ja wybralam sie dzis z mlodym na zakupy,a do centrum od swojego domu mam ok.25-30 min.pieszo W trakcie biegania po sklepach zauwazylam,a raczej poczulam:-D,ze maly zrobil kupke Zawsze nosze ze soba caly sprzet czyli pampersy i chusteczki wiec pomyslalam nic strasznego Poszlismy do toalety rodzinnej i wyciagam malego z wozka a tu kupka wyplynela z pampersa na wozek a on tez caly osr....y :baffled:Wyczyscilam co moglam,przykrylam pielucha i szybko do domu Doszlismy chyba w 20 minut:-DI tak sie zakonczyly nasze zakupy:-)

Do góry