reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja tez zabieram dodatkowa parę ciuszków..miałam raz nauczkę..po chrzcinach w restauracji..wzięłam Blaneczce sukieneczkę na przebranie ale zapomniałam rajstopek na zmianę..w sumie nawet nie zapomniałam..po prostu nie miałam zamiaru jej ich przebierać..a tu nagle..mega kupa..wszystko zasrakane:sorry2:i trzeba było pędzić do domu po rajstopki..i od tamtej pory wszystko biorę już ze sobą:tak:

reklama
ja zawsze jak gdzieś wychodze , nie ma to znaczenia czy do sąsiadki czy na miasto , czy gdzieś dlaej, zawsze targam ze sobą torbe, bo ja ma dwie dupki do przewijania, i zawsze mam zmiany ciuchów dla Majki i Maxa, a jak jedziemy w gości to i tak biore koszulki dla chłopców, my mamy to szczęście ze zawsze któreś się upaćka [ wliczając w to i mnie]:sorry2::sorry2::sorry2:.
a musze pochwalić Majeczke że chyba zegnamy pieluchy bo od wczoraj sama siada na nocnik i siuśka, a i jeszcze wieczorkiem całkiem na luzaka zrobiła siusiu na sedes, dobże ze sobie przypomniałam to zaraz pędzę po nakładke na sedes. ;-);-);-)

ja tez zawsze torba ze soba i w niej obowiazkowo oprocz pieluch, chusteczek, kremu, kocyka, ubranka na przebranie- bo dokładnie raz miałam nauczke nie wzielam ciuszkow i mała walnęła taką kupkę ze wszystko wylazło i wszystko zasrała a tu nie było co przebrac a ze do domku daleko to musielismy zakupic nowe ciuszki i dobrze ze sklep z dzieciecymi rzeczami był nie daleko:-D

Oj ja też biorę rzeczy na przebranie zawsze, bo u nas mega kupy są na porządku dziennym :-D:-D.
No i chyba zacznę brać też coś dla siebie bo czasami zdarzy mi się oberwać też i chodzę uświniona, ale to zazwyczaj jak Bartkowi odbijam :tak:.
No i brawo dla Majeczki za żegnanie się z pieluchami :tak::tak::-).

mikimauro brawa dla Majeczki za pozegnanie pieluch ja tez walcze z pieluchami u starszego synka i jakos nam idzie ale tylko wtedy gdy ja pamietam zeby go wysikac bo on sam nie chce wołac no i najgorzej jest z kupą bo sadzi w majty

już jestem , nakładki nie kupiłam, Odebrałam Mikołaja z przedszkola i spotkała mnie miła niespodzianka, ależ micha mi się cieszy kochaniutkie, bo kaska mi wpadła i to nie mała. Sympatyczna pani dyrektor przedszkola tak zaqkombinowała że zrobiła mi zwrot prawie połowy za przedszkole małego, wręczyła mi czek i jeszcze buziola dała:-):-):-):-):-) teraz to moge małej nawet cały sedesik kupić, hahaha.... ale się ciesze, takie darmowe to takie milutkie uczucie. :tak::tak::tak::tak: oby częściej;-);-);-):-D:-D:-D

mikimauro Gratulacje dla Majci!! Super, że wam dodatkowa kasa wpadła - zawsze się przyda :tak: Swoją drogą ty przy 4 dzieciaków, to niczym wielbłąd z tymi wszystkimi rzeczami musisz wyglądać jak wychodzisz :-D:-D:-D:-D
Ja tez mam zawsze podręczne "w razie W..." bo nigdy nie wiadomo, co się może przytrafić - najczęściej to niestety mnie. Od kiedy pamiętam noszę w torebce drugą parę rajstop na zmianę...:zawstydzona/y:

reklama
no szok, muzyk wszechczasów jak dla mnie, ale i tak przez ostatnie lata było o nim tak cicho jakby umarł już dawno

Do góry