reklama
ja nie wierzę w te bzdury że jak dziecko ogląda TV to późno zacznie mówic, mój kacperek lubił pooglądać (oczywiście w rozsądnych ilościach) a mówi jak najęty i bardzo płynnie. Cypuś też czasem zerknie i nie robię z tego powodu tragedii
Ja teżź chcę słońca!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja teżź chcę słońca!!!!!!!!!!!!!!!!!
larkaa
Fanka BB :)
byłam na zakupach i kupiłam sobie takie wystrzałowe krótkie spodenki i bluzkę na ramiączkach, chodzę z bananem na twarzy
w końcu coś nowego, ostatnie kilka lat ubierałam się bardzo elegancko i formalnie ze względu na pracę i a dzisiaj w końcu coś innego - dziewczęcego 
teraz tylko słońce musi wyjść!!!!
teraz tylko słońce musi wyjść!!!!
ana545
Mama Gabrysia
Larkaa chyba jeszcze nie wskoczylas w ciuszki bo pogoda nadal brzydka:-)
Dziewczyny bardzo wspoczuje powrotu do pracy ja jak wrocilam z Irlandii to najzwyczajniej nie mam gdzie wracac a do poszukiwan tez mi sie nie spieszy.
Dziewczyny bardzo wspoczuje powrotu do pracy ja jak wrocilam z Irlandii to najzwyczajniej nie mam gdzie wracac a do poszukiwan tez mi sie nie spieszy.
Ja wracam do pracy w styczniu. Do konca wrzesnia mam macierzynski, a do stycznia mam cos a la polski wychowawczy. Popracuje do kwietnia i rezygnuje, bo nie oddam Adasia do zlobka, ktore pochlonie ponad polowe mojej pensji
Na okres, kiedy musze wrocic do pracy, przyleca do nas babcie i akurat bede miala tez do wykorzystania zalegly i nowy urlop :-) Wiec jakos sie to wszystko spokojnie ulozylo.
U nas slonecznie i tak pieknie, ze szok! W niedziele lecimy do Polski, to przywioze Wam troche sloneczka:-)
A moje dziecie tak reaguje na tv... Przekrecilam Mu mate, zeby lezal tylem do telewizora, to skubaniec tak sie kreci, zeby tylko odwrocic sie i poogladac, nawet na boczek sie przekreca, a normalnie urzeduje na pleckach

U nas slonecznie i tak pieknie, ze szok! W niedziele lecimy do Polski, to przywioze Wam troche sloneczka:-)
A moje dziecie tak reaguje na tv... Przekrecilam Mu mate, zeby lezal tylem do telewizora, to skubaniec tak sie kreci, zeby tylko odwrocic sie i poogladac, nawet na boczek sie przekreca, a normalnie urzeduje na pleckach

Załączniki
lajfik
Kuba i Kaja;*
Pogoda u nas sliczna , lato pelna geba 

Moj synus ma dzisaj 8 lat ...kurcze ale to zlecialo
Pieklam ciacho i zrobilam mini przyjecie w domku ... gruba impreze szykujemy w sobote w Jungle World :-):-)... Kuba rozdal dzisiaj 11 zaproszen
Najsmieszniej jak poloze sie przy Kubie to wydaje mi sie ,ze on jest taki wielkiiii
a Kajunia taka malenka 

..ojjj kocham te moje dzieciaczki ponad zycie 

....tak mnie jakos wzielo na sentymenty ;-)

Moj synus ma dzisaj 8 lat ...kurcze ale to zlecialo

Pieklam ciacho i zrobilam mini przyjecie w domku ... gruba impreze szykujemy w sobote w Jungle World :-):-)... Kuba rozdal dzisiaj 11 zaproszen

Najsmieszniej jak poloze sie przy Kubie to wydaje mi sie ,ze on jest taki wielkiiii

reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
lajfik sto lat dla Kubusia