reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

fajnt film:-D;-)

ardzesh latwiej by bylo jakbyscie sie dogadywali z tesciami pewnie jakas premia albo podwyzka i problem pracy z glowy ;-)

reklama
ja nie wierzę w te bzdury że jak dziecko ogląda TV to późno zacznie mówic, mój kacperek lubił pooglądać (oczywiście w rozsądnych ilościach) a mówi jak najęty i bardzo płynnie. Cypuś też czasem zerknie i nie robię z tego powodu tragedii

Ja teżź chcę słońca!!!!!!!!!!!!!!!!!

byłam na zakupach i kupiłam sobie takie wystrzałowe krótkie spodenki i bluzkę na ramiączkach, chodzę z bananem na twarzy :) w końcu coś nowego, ostatnie kilka lat ubierałam się bardzo elegancko i formalnie ze względu na pracę i a dzisiaj w końcu coś innego - dziewczęcego :)
teraz tylko słońce musi wyjść!!!!

Larkaa chyba jeszcze nie wskoczylas w ciuszki bo pogoda nadal brzydka:-)
Dziewczyny bardzo wspoczuje powrotu do pracy ja jak wrocilam z Irlandii to najzwyczajniej nie mam gdzie wracac a do poszukiwan tez mi sie nie spieszy.

super filmik
a ja to nawet musiałam palić w piecu:szok::angry: bo w domu tak zimno i to w czerwcu:no: jak byłam mała to w maju byłytakie ciepłe deszcze że na bosaka się połace latało po trawie w czasie deszczu:happy2:

Ja wracam do pracy w styczniu. Do konca wrzesnia mam macierzynski, a do stycznia mam cos a la polski wychowawczy. Popracuje do kwietnia i rezygnuje, bo nie oddam Adasia do zlobka, ktore pochlonie ponad polowe mojej pensji:no: Na okres, kiedy musze wrocic do pracy, przyleca do nas babcie i akurat bede miala tez do wykorzystania zalegly i nowy urlop :-) Wiec jakos sie to wszystko spokojnie ulozylo.

U nas slonecznie i tak pieknie, ze szok! W niedziele lecimy do Polski, to przywioze Wam troche sloneczka:-)

A moje dziecie tak reaguje na tv... Przekrecilam Mu mate, zeby lezal tylem do telewizora, to skubaniec tak sie kreci, zeby tylko odwrocic sie i poogladac, nawet na boczek sie przekreca, a normalnie urzeduje na pleckach:baffled:

Załączniki

• HPIM3421.jpg
    HPIM3421.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 48
ja też ciągle kręcę matę, żeby niunia nie patrzyła na tv. Ale ona jest zdolna na tyle, że po kilku sekundach znów swobodnie może oglądać tv.
emkamek - a twój adaś zauroczył się aktorką :)

Pogoda u nas sliczna , lato pelna geba :-D:-D:-D
Moj synus ma dzisaj 8 lat ...kurcze ale to zlecialo :tak:

Pieklam ciacho i zrobilam mini przyjecie w domku ... gruba impreze szykujemy w sobote w Jungle World :-):-)... Kuba rozdal dzisiaj 11 zaproszen :-p

Najsmieszniej jak poloze sie przy Kubie to wydaje mi sie ,ze on jest taki wielkiiii :szok::-D a Kajunia taka malenka :-p:-p:-p..ojjj kocham te moje dzieciaczki ponad zycie :-D:-D:-D....tak mnie jakos wzielo na sentymenty ;-)

reklama
Do góry