reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Kopiuję tutaj, bo megi będzie zgrzytać zębami ;-):-p:-D
jezyk - wrzesień i tak blisko...
larka a co to za urlop 23 dni? wypoczynkowy? po co podanie? Trzeba?
Bo ja po macierzyńskim chcę wybrać jeszcze stary i nowy urlop. czyli jakieś dwa miesiące. Później chce zrezygnować z pracy albo iść na wychowawczy a później zrezygnować z pracy na rzecz innej. Ale do pracy nie zamierzam pójść przynajmniej do roku Mili. Walczę o to z mężem, bo on już mnie do pracy wysyła :dry:
A moj Wojtek wrecz przeciwnie,za nic w swiecie nie chce zebym wrocila do pracy:baffled:ja tez chce zostac w domu z malym,ale boje sie ze nie damy rady:-(i gdy nie wroce to strace prace:wściekła/y:juz sama nie wiem co mam robic

reklama
ja tez czasami sadzam Maksa przed telewizorem, jak juz jest tak marudny, ze nic nie pomaga :) LCD nie promieniuja i sie tak nie boje o jego oczka :)

hehe, no wiadomo że TV uzależnia, ale czy ja wiem czy opóźnia mówienie - nie do konca w to wierzę. Dzieciaki kuzyna spedzały zawsze sporo czasu przed TV i wszystkie zaczęły mówić szybko, no i wszystkie pioseneczki z reklam też :zawstydzona/y: nie uważam żeby to się tyczyło jeszcze naszych maluszków, ale takie roczniaki...

ha ha a Niko wczoraj oglądał film z taki zaciekawieniem i mówię do M wyłącz telewizor on to zrobił a Niko z okrzykiem buntu się na niego spojrzał że zaraz musiał włączyć i znów oglądał:happy2::happy2:

Gracjanek ostatnio ogladal bajke z tata:tak:i byl grzeczny jak nigdy Myslicie,ze maluchy widza juz co sie dzieje na ekranie czy tylko migajace swiatla

reklama
habcia ma racje, jeśli macie LCD ale te 100 hercowe to nie mrugaja i na oczka nie szkodzą. Ja narazie przd TV nie sadzam ale puszczam muzę choc czasem jak ja ogladam to ona na kolankach tez coś tam zerknie-bardzo lubi jak ogladam jakis koncert .....chyba jakas taka muzykalna po mojej rodzince będzie :-)
a najśmieszniejsze jest to ze lubi jak jej spiewam -kasztany ( z metra) uwielbia je i nawet jak ryczy to odrazu jest cichutko -pomaga w 100 % i w każdej sytuacji,zabawne to bo cokolwiek chce zrobic to wystarczy że śpiewam :-)

Do góry