reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
ja nie wiem czego tu się można bać... pakujesz wszystko co potrzebne i coś tam w razie W, i jedziesz. Przecież ty cycem karmisz to już masz w ogóle łatwiejkurde ja podziwiam mamy, które jadą z dziećmi w tym roku na wakacje, ja bym chciała...ale się cholernie boję i nie jadę

to ty masz dopiero zamęt terazU nas ślub za pasem, przygotowania pełną parą. jeszcze niecaly miesciac.

Ostatnia edycja:
U nas ślub za pasem, przygotowania pełną parą. jeszcze niecaly miesciac.
przyjaciele nasi biora slub 1 sierpnia i tez maja zawrot głowy

ja w zeszłym roku nigdzie nie byłam, bo po pierwsze panicznie się bałam, a po drugie mąż jakoś "zapomniał", że można wziąć wole i zrobić sobie wakacje.
A tym roku WAKACJE będą wyglądać tak, że jak mąż znowu zapomni o wolnym to wkurzę się i pojadę sama z Milą do Rzeszowa do kuzynki. Później odwiedze Mielec, a później okolice Grybowa. Najwyżej zabiorę moją mamę. Też będzie szczęśliwa![]()
Mąż tez nie bierze urlopu... nawet nie chce zapytac ile dni mu przysluguje... tak czy inaczej ja bez niego nie pojade na wakacje, bo bym sie wykonczyla przy Macku bez jego pomocy

Martussa głowa do góry!!!! Na pewno dasz radę. Do lutego jeszcze kawał czasu.
Nimfii u mnie też lekutka zmiana planów. Już wszystko popakowane a Mężol jeszcze do lekarza pojechał. Boję się, że go jakaś angina złapała. Za to jaka cisza w domu;-) Oby nam tylko małego nie zaraził... Za to on widzi tego dobre strony, że niby jak tak źle ze zdrówkiem, to zwolnienie weźmie i z nami pojedzie, bo biedak urlopu nie ma narazie
Trzymajcie się Dziewczyny!!!!
Właśnie wrócił więc lecę zbadać sytuację.
Maćkowi wyszło uczulenie przedwczoraj i tez myslalam ze bedziemy musieli odlozyc wyjazd i isc do lekarza, ale na szczescie uczulenie zeszlo... tylko to auto

nimfii pojechaliście??
a ja czekam i czekam i pewnie sie do wieczora nie doczekam na sprawne autko

malzenstwem jestesmy od 8 miesiecy, tylko teraz bierzemy koscielny. normalnie zawrot glowy i do tego dzis zepsul sie nam samochod 
stanelam na srodku drogi, biegi nie wchodziy
Maz teraz pojechal obadac sytuacje 
a Maks byl chrzczony 2 miesiace temu
a Maks byl chrzczony 2 miesiace temu
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Habcia- :-
-
-(
Mikimauro-sęk w tym, ze moja mama już w wiekszej ilości obowiazków nie moze mnie wyręczyć... a i tak zawsze coś mi zostaje do zrobienia... mam jakiś chwilowy kryzysik teraz- spóźniony baby-blues;-)
a tiramisu wyszło nieźle, ciekawe jak smakuje- biszkopcik piekłam w swoim niu piekarniku, stąd moja ciekawość:-)
kurcze, lepiej, jak tak mnie pocieszyłyście, dziękuję

Mikimauro-sęk w tym, ze moja mama już w wiekszej ilości obowiazków nie moze mnie wyręczyć... a i tak zawsze coś mi zostaje do zrobienia... mam jakiś chwilowy kryzysik teraz- spóźniony baby-blues;-)

a tiramisu wyszło nieźle, ciekawe jak smakuje- biszkopcik piekłam w swoim niu piekarniku, stąd moja ciekawość:-)
kurcze, lepiej, jak tak mnie pocieszyłyście, dziękuję

Oszaleli z tymi cenamijuz wiadomo co się stałoPadło sprzęgło. wymiana 750 zł ;/

reklama