jupiiiiiiu nas w koncu naprawione... jak sie znow nie zepsuje to mozemy jechac....;-)
do zobaczenia dziewczyny![]()
super!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jupiiiiiiu nas w koncu naprawione... jak sie znow nie zepsuje to mozemy jechac....;-)
udanego wypoczynku :-):-)jupiiiiiiu nas w koncu naprawione... jak sie znow nie zepsuje to mozemy jechac....;-)
będzie dobrze, zobaczyszHabcia- :--
-(
Mikimauro-sęk w tym, ze moja mama już w wiekszej ilości obowiazków nie moze mnie wyręczyć... a i tak zawsze coś mi zostaje do zrobienia... mam jakiś chwilowy kryzysik teraz- spóźniony baby-blues;-)
a tiramisu wyszło nieźle, ciekawe jak smakuje- biszkopcik piekłam w swoim niu piekarniku, stąd moja ciekawość:-)
kurcze, lepiej, jak tak mnie pocieszyłyście, dziękuję![]()
do tego wyszło, ze jakis pasek trzeba zmienic, jakas uszczelka poszla i zalewa silnik, klocki hamulcowe. ;/
kurczaki zaraz zmykam na zakupy, z wszystkimi dzieciakami musze jechać ,![]()