reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

O jej pamiętałyscie:sorry:. Dziekuję bardzo:tak::-). Jestem miło zaskoczona:tak::-D:-D:-D.

Hous to taki życiowy serial.:tak::-D zaraz po " M jak miłość". No ten ostatni to już przechodzi samego siebie. Jak bym wzięła tego Marka za fraki to by chłop latał trzy dni z gołębiami.:confused2:
nic dodać nic ująć

magdaim gdzieś na ogólnym forum jest wątek odnośnie pomocy chorym dzieciom .Poszperaj troszkę

reklama
Wiecie co weszłam na jedne forum to się załamałam.Tam matki dawały dzieciom które miały 3.5mc zupki itd a jedna 8mc to dawała grejfruty i tym podobne.A znacie grupę krwi dzieci?

Wiecie co weszłam na jedne forum to się załamałam.Tam matki dawały dzieciom które miały 3.5mc zupki itd a jedna 8mc to dawała grejfruty i tym podobne.A znacie grupę krwi dzieci?

:szok::szok::szok: no nieźle. mój mały to do końca 6 miesiąca był tylko na piersi. próbowałam mu dawać coś innego na początku 6-tego, ale nie chciał.

ja znam grupę krwi małego. nam zrobili badanie w szpitalu po porodzie.:tak:

agi co to za pisanie i kasowanie postów? jakoś dużo ich usunęłaś..

Magdaim83 co do szukania pomocy to są organizacje pomagające rodzicom w leczeniu dzieci. Ja osobiście do zbierania przez strony internetowe podchodzę z rezerwą. Są organizacje w których działanie wierzę - tylu oszustów teraz chce na ludzkim nieszczęściu robić kasę...popytaj w instytucjach a jeżeli jesteś Katoliczką w instytucjach kościelnych.

Witam serdecznie. W lutym ur sie moja coreczka Agusia w CSK w Katowicach, w 31 tc.Wazyla 1500, mierzyla 39cm. Dzis mala rosnie ale mamy problem-rehabilitacja, dodatkowo mala ma fenyloketonurie-wszystko kosztuje moze wiecie gdzie moge szukac pomocy, dodatkowo potrzebuje pomocy przy zrbieniu strony internetowej zeby moc zbierac pieniazki dla Agusi. Jesli ktos moglby mi pomoc bede wdzieczna. Jakby ktos chcial nam pomoc finansowo,to podaje numer tel 692542746 wtedy wysle nr konta nawet zlotowka sie przyda bo jak to mowia ziarnko do ziarnka a zbierze sie miarka.
ja mogę pomóc tym adresem pomagam.info, napisz maila z prośbą o pomoc w skazaniu organizacji/fundacji do administratorki. Znam tą osobę, na pewno ci pomoże. Powodzenia

agi a czym ty się tak bulwersujesz :confused2: już nie raz się tu takie tematy pojawiły. Nawyki żywieniowe, każdy ma inne, co nie znaczy gorsze, a soczek z pomarańczy i grejpfrutów też daję Zuzi czasem. Pamiętaj, że co kraj to obyczaj i co u nas dziwi, gzie indziej jest naturalne...:sorry:

Hej:)
Ja już po spacerku. Miłosz śpi w wózku na dworku. A ja będę układała ciuchy i przeglądała i ogólnie ogarniała. U nas słonecznie ale też chłodno. Ech nękają mnie telefonami ubezpieczenia a teraz wytwórnia płytowa czy kupię płytę dla Miłoszka.

reklama
Do góry