reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Antar, GRATULACJE!!!:-):-):-):-)

Mamoflavii, mam nadzieje, ze ta ostatnia chemia, bedzie juz naprawde ostatnia. Usciski dla naszego ksieciunia! Zycze Wam beztroskiego urlopu!:-)

Martus, gratuluje nowej pracy. Cos czuje, ze to nie lada wyzwanie, ale Ty swietna babka jestes i na pewno sobie poradzisz.:-):-):-)

Maranka, ja jednocze sie z Toba w bolu. U nas juz gorne piatki wyszly, wiec jeszcze tylko 2 zebolki i bedzie komplet, na razie.;-)

reklama
Antarku cudnie aż mi ciary przeszły
Mamoflavii całuję was i odpoczywajcie po trudach
Martusiu superrr ,że w końcu pracujesz
Jak czytam o kolejnych dzidziach to aż mi się tak jakoś ciepło na sercu robi ...

Antar GRATULACJE WIELKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciszę się, że kolejna lutówka w ciąży.

Dobra przyznawać się która następna ma dzidzi w planach ?

Agniesia, no ja pracuję do końca października. Miałam do 20 pracować, ale szefowa poprosiła żebym została do końca m-ca.

mamaflavii, dobrze, że chemię będziecie mieli za sobą. Mam nadzieję, że lekarze wiedzą co robią i wymyślą coś na to ukrwienie.
Pytałaś mnie o płeć, więc na 100% chłopczyk mi się szykuje. Będzie dwóch ancymonów: Karol i (prawdopodobnie) Kamil

Martussa, gratuluję pracy. Mam nadzieję, że będziesz spełniona zawodowo.

Ojej ale się dzieje!
Antar super wiadomość, spokojnej ciąży! :-)
MamoFlavii mam nadzieję, jak i wszystkie dziewczyny na forum :-)
Marta kobieto pracująca! Gratuluję roboty :-) I podziwiam za to, że chcesz (czytałam o szczegółach pracy) tak działać. Wspaniałe!
Jolek kupa lat...Jak w pracy?
Miki - a Ty serio tak zapracowana? Odezwij się czasem, ja sama jestem dupa bo tylko czytam od czasu do czasu..a że i tak nie mam o czym pisać to....

Brzusie na nowo ciążowe niechaj się mają zdrowo i radośnie :-)
Pozostałym ślę pozdrowienia!

Martuś, wiesz jestem takiego samego zdania co Ty odnośnie ludzi, z którymi pracujesz, ale jednocześnie też Cię podziwiam. Wyobrażam sobie jak trudna może być ta praca i tylko silne osoby mogą sobie dać tu radę - chodzi o siłę psychiczną, emocjonalną. Myślę jednak, że Ty właśnie taka jesteś :-D
Dziś byłam u gina. Maleństwo zdrowo rośnie, cały czas odpowiednio do wieku i wszystko jest ok. Dziś była ustawiona pośladkowo i bardzo nisko i nie dało rady wypatrzyć czy przypadkiem nic jej nie wyrosło ;-) 02.11 USG połówkowe i wtedy na pewno już coś wypatrzymy - taką mam przynajmniej nadzieję ;-)

Martus w tym wszystkim zapomniałam i Tobie pogratulować.
Po pierwsze Martus ta praca da Ci świetne doświadczenie( do cv i dla siebie) po drugie ( choć juz jesteś) wzmocni Cię psychicznie, obali pewne taboo.
To ciężki kawałek chleba, ja osobiście wolę narkomanów ;) Ale tak mi się wydaje że pedagog/psycholog to człowiek wszechstronny- humanista. Myślę że tym ludziom z którymi pracujesz bardzo przyda się ktoś taki jak TY. Takie jest moje zdanie. I myślę że zrobisz wiele dobrego i się strasznie cieszę że się udało:)

reklama
antar gratuluję..super wiadomość:) cieszę się, że tak szybko wam sie udało:)jeszcze raz wielgachne gratulacje dla Was:)
martuśka a Tobie to zazdroszczę..praca marzenie..przynajmniej dla mnie..zawsze chciałam pracować z ludźmi niepełnosprawnymi..nawet zaczęłam studia (pedagogika integracyjna i terapia pedagogiczna), tzn rok zaliczyłam ale z powodu braku kasy musiałam zrezygnować..to jeszcze przed Blanką było..ale od przyszłego października mam nadzieję zacząć coś nowego:) a Tobie powodzenie i mnóstwa optymizmu życzę:)

Do góry