reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

no to ja się melduję po egzaminie:tak: wynik POZYTYWNY:)zero błędów:)zdolna bestia jestem:) za to praktyczny dopiero po połowie listopada..szok, że tak długo trzeba czekac:szok:
a co do sytuacji z teściową..mówiłam mężowi, że jej się ode mnie dostało..pochwalił i poparł..nawet zapytał czy ma powtórzyc?? hehe dzwonił do niej w ten sam dzień i ona nawet słowa na ten temat nie powiedziała:) boi się:-D
miłego dnia laseczki:) ja idę odsypiac bo wstałam o 6.00 :wściekła/y: normalnie o tej godzinie na drugi bok się obracam:)

reklama
Ewelinka gratuluję!!!Co do postawy męża to pozazdrościć, ja bym słono się musiała tłumaczyć gdybym złe słowo rzekła przeciwko mamusi lub siostrzyczce.

No narescie towarzystwo sie obudziło.

Ewelinko wiedziałam, że zdasz. To chyba najprostrza część tego egzaminu, choć nerwów nie zazdroszczę.Co do chłopa to nieźle go sobie wychowałaś, skoro popiera cię i daje reprymendę swojej mamusi.Gratuluję.

antar same badania lekarz ci zlecił i nic więcej?Nie zrobili ci badań natychmiast?

magdus do wyra marsz! :)

witam was dziewczynki w poniedziałek:)
czytając wasze posty o facetach cieszę sie że trafiłam na swojego bo na szczęście nie jest mami synkiem ale niestety lubi wypić co jest częstym powodem do kłótni ale nie można mieć wszystkiego:):):)
Kraf83 moje gratulacje:) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:):)

wiecie co wczoraj jadę autobusem a tu jakaś starsza pani mówi do mnie ,,taka gówniara i już z brzuchem,, normalnie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok:((((( po tych jej cudownych słowach czuję się obserwowana i obgadywana przez wszystkich. masakra

Hej Dziewczyny, czwarta proba napisania posta, cos mi komp swiruje...:baffled:

Kraf83 serdecznie gratuluje i zycze duuuuzo duzzzzzo szczesia i milosci!:-):-):-)
Ewelinka gratulacje, zdolniacho!:-)
Antar, a do lekarza idziesz dopiero z wynikami, czy juz bylas?
Larkaa, wspolczuje Ci zachowania tesciowej i podziwiam, ze chcesz ja wziac na przetrzymanie - stopery i meliska, ja nie wiem, czy bym tak potrafila, juz taka jestem, ze jak cos mi sie nie podoba, to mowie, choc czasem lepiej ugryzc sie w jezyk:-p

Paulusia nie przejmj sie glupim gadaniem, badz dumna ze swego brzuszka, a tej babie to bym chyba cos odpowiedziala, zeby to jej sie zrobilo glupio...;-)

Dziewczyny, pomocy! Strasznie swedzi mnie pepek, jest troche zaczerwieniony. Krostki juz sie zmniejszyly, odstawilam oliwke i krem na rozstepy i smaruje sie nawilzajacym kremem dermatologicznym, wapno nie pomaga:-( Mama powiedziala mi, ze to moga byc potowki:szok: Czy doswiadczone mamy moglyby mi napisac jak wygladaja te nieszczesne potowki i jak sobie z nimi poradzic?:-( Umowilam sie do lekarza, ale dopiero na srode...:-(

wiecie co wczoraj jadę autobusem a tu jakaś starsza pani mówi do mnie ,,taka gówniara i już z brzuchem,, normalnie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok:((((( po tych jej cudownych słowach czuję się obserwowana i obgadywana przez wszystkich. masakra

było odpowiedzieć: ,, taka stara a wścibska"

Nie przejmuj sie komentarzami bab. Same były kiedyś w ciąży a zachowuja się jakby w życiu tego nie doświadczyły.Też sie nasłuchałam komentów gdy chodziłam z pierwszym dzieckiem w ciąży, bo dojrze że miałam wtedy 17 lat , to jeszcze nie wygladałam na te 17 tylko na 14, 15.A teraz gdy mnie widzą z dwójką dzieci i z brzuchem to też kręcą głowami. Im nie dogodzisz . To przecież twoje życie.I nie przejmuj sie tym . Jak trzeba to i odwdzięcz sie w ich strone komentem.

reklama
emkamek nie mam pojęcia co to może być.Potówki w tym miejscu? Chyba raczej nie. A czy to nie wina bielizny lub ubrania jakiego nosisz lub proszku do prania w którym prałaś te ubrania?Mnie wyskoczyła jakaś plamka w okolicy pempka i też nie wiem co to.

Do góry