maran-atha
Fanka BB :)
hehehe... a ja w swoją kurtkę jeszcze spokojnie wchodze, ale już na wszelki wypadek na styczeń i luty przywiozłam sobie taką wielką kurtkę z Polski, co to ją kiedyś kupiłam i miała być w mniejszym rozmiarze a przysłali mi cos nieprwdopodobnie wielkiego i nawet teraz będzie za duża... ale co tam, jak będzie trzeba gdzieś wyjść to i ten wór się włoży...
Larkaa ja w przeciwieństwie do Ciebie nigdy nie byłam modnisią
kupie czasem mase szmat, które niby mi sie podobaja, ale ich nie ubiore, może raz czy dwa na jakieś uroczystości a tak to preferuje wygode i zwykle jakies spodnie, koszulki i wygodne buty...
Lajfik no to współczuje Ci tego przeziebienia, bo jak mnie dopadło 2 miesiace temu to do tej pory mnie kaszel trzyma już 2 miesiące i czasem to już sie tak boje czy Maleństwu nie szkodze tym kaszlem... ostatnio mi sie az śniło, że Ona mi w brzuchu kaszle
no poprostu strasznie mnie to stresuje i nie wiem juz co mam z tym zrobić 
Larkaa ja w przeciwieństwie do Ciebie nigdy nie byłam modnisią
Lajfik no to współczuje Ci tego przeziebienia, bo jak mnie dopadło 2 miesiace temu to do tej pory mnie kaszel trzyma już 2 miesiące i czasem to już sie tak boje czy Maleństwu nie szkodze tym kaszlem... ostatnio mi sie az śniło, że Ona mi w brzuchu kaszle