reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Oj u mnie tez jakies dziwne nastroje. Dzisiaj bylam na pobraniu krwi i mi sie zaslablo i tak sie zdenerwowalam, ze sie poryczalam, bo jak ja mam urodzic jak ja przy pobraniu krwi mdleje:no: Wszystko bylo cacy, tylko jak wyszlam z laboratorium to sobie usiadlam na lawce i tak trzymam ten gazik i nagle czuje ze cos mokro mam pod palcami, patrze a tam caly gazik we krwi no i z zyly wyszla gula:wściekła/y:no to wyobraznia sie uruchomila i lezalam na kozetce z pol godziny.

J ja mam lozysko przodujace, ale umiejscowione gdzies wyosoko..z tego co wiem to przy przodujacym, ale nisko ulozonym sa wskazania do cesarki.

Elwis witaj!!

A co do snow..to ja mam jakies schiziolskie, bo snilo mi sie, ze moj TZ zostal przycisniety drzwiami takim automatycznie zamykajacymi sie:szok: ze niby co to ma znaczyc?

Milenka, Nathalie, Emkamek co sie z Wami dzieje??

reklama
Czesc lutóweczki!

Ewelinka Powodzenia!!

Dawno mnie nie bylo a wszystko dlatego ze mialam troche problemów w domu. Na domiar zlego samochod nam padł i to porządnie :wściekła/y: nie bylo sensu w niego inwestowac wiec go sprzedalismy za marne grosze i 2 dni temu kupilismy nowy wlożylismy w ten samochód wszystkie nasze oszczednosci i co...wczoraj nam wycieraczki przestały dzialac :wściekła/y:rece opadaja...Na dodatego moje dziecko od wczoraj strajkuje i prawie sie nie rusza :crazy: Jutro ide do poloznej bo z moim cisnieniem nie ciekawie tzn za wysokie a teraz to chyba mam z 200 na 200 obawiam sie ze bez leków sie nie obejdzie. W poniedzialek usg. Od kilku dni nie nosze obrączki bo mi cos paluchy puchna wy tez tak macie??:confused:

magdus1983 - ja już od 1,5 miesiąca nie noszę obrączki :sorry:cała jestem spuchnięta - chociaż przyznaję że od paluchów się zaczęło...

magdus1983 - ja już od 1,5 miesiąca nie noszę obrączki :sorry:cała jestem spuchnięta - chociaż przyznaję że od paluchów się zaczęło...

Ardzesh zapomniałam Ci dokończyć o tym pasie poporodowym... kupiłam go oczywiście po urodzeniu Kuby...babeczka mi świetnie doradziła co do rozmiaru no i nosiłam codziennie :-)

witajcie

ale fajnie być we własnym domu!!!

a co u mnie: w sumie dobrze :-), poza zwykłymi dolegliwościami ciążowymi tj. okropnym bólem kręgosłupa, pierońską zgagą, wielkim brzucholem, problemami z goleniem się tu i ówdzie ;-), odrobinę spuchniętymi nogami, skurczami brzucha i skurczami łydek w nocy, i sama nie wiem co jeszcze :-)

ciuszki, które kupiłam na allegro właśnie dotarły i są super :-), naprawde w dobrym stanie :-). kupiłam dziś proszek bobas i będę prała wszystko.

reklama
-j- ja mam na ścianie przedniej i to chyba jest normalne i nie ma powodu do niepokoju. U mnie jest na przedniej a do tego bardzo nisko, zatyka ujście, lekarz pocieszył mnie, że jeszcze nic nie jest przesądzone bo do 32 tygodnia może się podnieść. Więc póki co nie panikuję ale kazał mi uważać na siebie.

A u mnie jednak złe wieści. Byliśmy dziś na kontroli z mężem i jednak czeka go operacja nogi w piątek i wkręcanie jakiś śrub:-( no ale może przynajmniej dobrze się zrośnie i nie będzie w przyszłości problemów....

Do góry