reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

martussa :-D:-D:-D:-D aż oplułam monitor ze śmiechu

U nas dobrze wczoraj przeleżałam cały dzień musiałam trochę odpocząć po tych wycieczkach i dziś już czuję się świetnie.

habcia
taki ból jak na okres to też może być przy rośnięciu macicy więc niekoniecznie musiało coś być z szyjką, ale dobrze że już Ci przeszło.

ewelinka
kciuki zaciśnięte z całych sił.

reklama
Ewelinka:) - no tak :> masz dzisiaj kilka ważnych uroczystości :-) Mikołajki... urodzinki i egzamin? No to na urodzinki życzę prezentu od mężusia, na Mikołajki życzę zdania egzaminu! :-)

To 200 zl u tego lekarza to mialo byc za zwykle USG kontrolne. Wcale nie jestem zainteresowana innym, nawet nie wspominalam przy zapisie. Chyba tam jutro zadzwonie i zapytam czy mnie na cos wiekszego nie probuja naciagnac. :baffled: A moze ten dr Makowski po prostu taki drogi jest?

Ewelinka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, no i wielkie powo na egzaminie:-)
Martussa, ale się uśmiałam, od razu mam lepszy humor:-D
Antar, ale duże mieszkanko macie:-) Nic się nie chwaliłaś, że masz za 2 tyg. obronę, albo ja coś pominęłam:zawstydzona/y:

Cholera, a moja mała w coś mniej ostatnio się rusza. Wczoraj już zmartwiłam się tym i jak Franek poszedł spać zjadłam coś słodkiego i połozyłam się i czekam, czekam aż zaczenie fikać, a ona prze godzinę nic! Dopiero jak F się obudził, wzięłam go łóżka i zaczęliśmy się wygłupiać i wtedy mała też zaczęła fikać z nami. Ale w ogóle mam wrażenie, że trochę rzedziej odczuwam ruchy... mam nadzieję, że nie jest to nic niepojącego.

golimek a może mała ma coraz mniej miejsca??
ja też im więcej tygodni jestem w ciąży tym (tak mi się wydaje) odczuwam mniej ruchów.

Ewelinka wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin :* no i trzymam kcikui za Twój dzisiejszy egzamin :)

Dziewczyny ja też wczoraj miałam wrazenie, że moja Niusia też mniej sie ruszała, ale dziś rano już ją poczułam, że cos tam sobie rob, wiec chyba w normie :)

Pozdrawiam serdecznie :)

dziękuję Wam wszystkim za życzenia..to miłe:tak: moja Niunia dziś się jakoś mniej rusza..zawsze brykała na całego a dzis tak od czasu do czasu się przeciągnie..może ta paskudna pogoda tak działa na nasze bobaski:sorry:

reklama
To 200 zl u tego lekarza to mialo byc za zwykle USG kontrolne. Wcale nie jestem zainteresowana innym, nawet nie wspominalam przy zapisie. Chyba tam jutro zadzwonie i zapytam czy mnie na cos wiekszego nie probuja naciagnac. :baffled: A moze ten dr Makowski po prostu taki drogi jest?

Makowski tak bierze :-). o ile mówimy o tym Makowskim, który na Łuckiej przyjmuje, lub w Pruszkowie ( a pracuje na Żelaznej).
każde usg po którymś tygodniu (chyba po 10) u niego kosztuje 200 zł. ale obowiązkowo dostajesz płytę z zapisem całego badania, pewnie też przełączy z 3D na 4D w trakcie. ui mnie tak zrobił, bez jakiegokolwiek pytania czy proszenia. I wiem, że to jest naprawdę specjalista, sprawdza wszystko, opowiada o wszystkim co widzi, co mierzy. naprawdę warto te 2 stówki u niego zostawić.

Do góry