reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja zauważyłam u Kaliny, że coraz częściej trzeba ją zabawiać, bo jej się poprostu nudzi chyba.

a dziś jak na wiosnę przystało byłam u fryzjera i obciełam włoski :)

aga kurczę, a ja myślałam, że Ty już we Wrocławiu siedzisz :) a młoda mi też wariuje w wózku, jak jej poprostu za ciepło jest. Jak widzę że marudzi to ściągam jedną warstwe ubranek.

reklama
Ja mogę ustalic stały rytm ale nigdy nie uda mi się zmusic Zosi by usnęła wtedy gdy ja chcę. .
Jasne,ze nie da sie zmusic,ale w rytmie dnia chodzi o spanie w poludnie i to nocne.Z czasem dzieci wcale nie spia w dzien ,oprocz jednej drzemki(oczywiscie sa wyjatki:happy:Male dziecko trudno nauczyc rytmu,ale jezeli wdraza sie go od poczatku,to potem taki rytm staje sie czyms oczywistym dla dziecka.Ja od poczatku mam staly plan i dzieki temu Moja Luiza ma 2 miesiace a juz o 12-ej spi po 2-3 godziny non-stop a o 20-ej zawsze lezy w lozeczku i zasypia sama.Ta drzemka popoludniowa jest juz stalym punktem programu:-):tak:Marcel tez tak spi i dzieki temu mam czas dla siebie:-):-p

Gabrys w dzien spi bardzo duzo sporo sobie tych drzemek ucina :tak:jedzonko troszke zabawy jak sie zmeczy drzemka znow jedzonka itd do wieczora poki co nie odbija sie to na nocach budzi sie co 4 h na jedzenie

U mnie Kaja powtórzyła wczorajszy dzień ...czyli :
poszła spać o 20:00 potem pobudka o 5:30...potem 8:20 ...cycuś dalej.... sen.... potem przebranie w ciuszki dzienne ...chwile zabawy i cycus i tak przebąblowała mi prawie do 13:40 z przerwami na cycolenie :-D:-D:-D.... potem spacer 2 godz. i dziś poszła spać o 20:20 CUDOWNIE ;-)

słuchajcie u nas w mieście żałoba :-:)-:)-( Dziewięcioletnia dziewczynka zginęła pod kołami ciężarówki. Nowe fakty
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]

... jak kruche jest życie...

to naprawdę tragedia:-:)-:)-(
[*]
[*]
[*]
u mnie też tragedia..w piątek poroniła znajoma..była już w piątym miesiącu..dziecko zmarło bo nie miało żadnej nerki..:-:)-:)-( i dopiero po tym jak poroniła lekarze to stwierdzili..nikt nic wcześniej nie zauważył:no:
także my pownniśmy się cieszyć, że nasze dzieci przyszły na świat całe i zdrowe..

witajcie my dopiero dzisiaj nakompie bo całe dnie jesteśmy na dworku bo cieplutko a dzisiaj pójdziemy troszkę później bo jest pochmurno

aga współ****ę i chcę cię pocieszyć bo my też nie mamy uregulowanego dnia Nikuś jak czuje że w domu są bracia to nie śpi tylko chce zabawy a ja czuje ,że jestem z nim sama to śpi

Ewelinka:) ;-j- :szok: aż mi ciarki przeszły

megusek trzymajcie się cieplutko

Nikuś we wózeczku potrafi spać nawet 4 godz ubieram go do wózeczka i na dworek albo na taras budzi się jak jest zesiusiany albo głodny . przewinę go nakarmię i znowu na dworek

reklama
golimku podziwiam nie wiem skąd wy dziewczyny bierzecie siły na naukę
acha a mój starszy synek pisze testy gimnazjalne no i my z Nikim czekamy z niecierpliwością na niego:laugh2:

Do góry