Ja po wizycie.
Dostałam zwolnienie z pracy na 29 dni. Przez to moje przeziębienie
Poza tym mam w cholerę bakterii w moczu
i już nie wiem od czego one się biorą :-(W poniedziałek mam zrobić posiew i sprawdzić, czy to zanieczyszczenie próbki, czy coś z moim organizmem się dzieje. Poza tym leukocyty podniesione więc zapewne jakiś stan zapalny się wdał
no ale nie dziwne, jak cały czas mam katar.
Szyjka macicy ok., serducho malucha bije jak oszalałe :-) słuchać go to cudowne uczucie
Na USG 4D jesteśmy zapisani na 17 października. Szkoda,że nie wcześniej
no ale wytrzymam 
Poza tym rozmawiałam z moja gin. nt. porodu i szpitala o Żelaznej powiedziała, że szpital jest bardzo dobry, ciąża jest bez powikłań to spokojnie mogę się na nich decydować. Jestem też po wstępnej rozmowie z położną, zapisała mnie na termin, jeśli się nie rozmyślę to na początku grudnia mamy się spotkać na podpisanie umowy i założenie dokumentacji medycznej. Jutro dzwonię do szkoły rodzenia, żeby zapisać się na zajęcia.
Jeśli chodzi o kurtkę zimową, to w weekend podjadę do rodziców i tam chyba mam jakąś taką większą, a na teraz kupiłam sobie płaszczyk w którym pochodzę również i po ciąży
no chyba że bardzo schudnę.
Dostałam zwolnienie z pracy na 29 dni. Przez to moje przeziębienie

Poza tym mam w cholerę bakterii w moczu
i już nie wiem od czego one się biorą :-(W poniedziałek mam zrobić posiew i sprawdzić, czy to zanieczyszczenie próbki, czy coś z moim organizmem się dzieje. Poza tym leukocyty podniesione więc zapewne jakiś stan zapalny się wdał
no ale nie dziwne, jak cały czas mam katar.Szyjka macicy ok., serducho malucha bije jak oszalałe :-) słuchać go to cudowne uczucie
Na USG 4D jesteśmy zapisani na 17 października. Szkoda,że nie wcześniej
no ale wytrzymam Poza tym rozmawiałam z moja gin. nt. porodu i szpitala o Żelaznej powiedziała, że szpital jest bardzo dobry, ciąża jest bez powikłań to spokojnie mogę się na nich decydować. Jestem też po wstępnej rozmowie z położną, zapisała mnie na termin, jeśli się nie rozmyślę to na początku grudnia mamy się spotkać na podpisanie umowy i założenie dokumentacji medycznej. Jutro dzwonię do szkoły rodzenia, żeby zapisać się na zajęcia.
Jeśli chodzi o kurtkę zimową, to w weekend podjadę do rodziców i tam chyba mam jakąś taką większą, a na teraz kupiłam sobie płaszczyk w którym pochodzę również i po ciąży
ale ginek zrobił mi zwykłe usg..i wiecie co??moja kobieca intuicja jest do bani..hehe..byłam przekonana, że synek a tu córa się szykuje
Widac pewny na 100%
i cieszę się, że na usg 3D wybierzesz się z mężem! Niech przynajmniej zobaczy dzidzię w realu na 3d po tak długiej nieobecności!