reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

No kurcze. Ja dostepu do albumu jeszcze nie mam, ale Jezyk kiedys napisala,ze ten jej cudny Kacperek jma te pikne oczka po tatusiu wiec sobie tylko wyobrazam ;-)

Aga ja juz jakis czas obrazilam sie na sklepu realne :)) chociaz czasami zdarza sie tak, ze kupie cos w necie, a na miescie zobacze potem to samo tansze. Roznie bywa. Teraz szukam stolu z krzeslami i na razie roznica w cenie samego stolu miedzy internetem a sklepem normalnym wynosi 400 takze nie ma sie co zastanawiac. Tylko na kolor nie moge sie zdecydowac.

Cath25 kolejne niebieskie dzieciatko! Gratulacje!!

reklama
Wstawię zdjątka do albumu ..... śliczne jesteście WSZYSTKIE:-D oglądałam właśnie
Zajarałam się że mam już dostęp;-)
Buziaki:-D:-D:-D

cath25, gratuluję synka:-) Kurcze już prawie wszystkie znacie płeć, ja też chcę!!!
-j-, mnie też powoli zgaga dopada, dla mnie niezastapione jest mleko. Nie przepadam za nim, bardziej traktuję jak lekarstwo.
Idę na wieczorną wyżerkę jak co dzień, niedługo nie będę miała odwagi na wagę wchodzić.

Cath25 gratuluje synusia!!!!:-)
-j- ja tez kilka razy mialam zgage, pilam mleko, chrupalam migdaly i pomagalo, tylko po migdalach dostawalam uczulenia.:baffled:
Lajfik wyprobuje dzis sudocrem na noc, oby pomogl, bo juz wariuje.
A teraz zrobilam sie tak glodna, ze szok, cos czuje, ze te pozne kolacje, to bede jeszcze dlugopo ciazy wspominac...:baffled:
Aha, aha znalezlismy mieszkanko, hurrrra! Jutro idziemy zaplacic kaucje i czynsz za pierwszy miesiac!:-)

Witam wieczorkiem nie pisałam tylko dwa dni a wy już tyle stron nastukałyście:szok::szok::szok:

Dzięki za komplementy o mężu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kraf
wszystkiego dobrego i jak najwięcej szczęscie na nowej drodze zycia

larkaa współczuję mieszkania z teściową oby jak najszybciej udało wam się wyprowadzić

catch
gratuluję synusia

antar
i jak tam Twoje wyniki?? daj znać

dziewczyny zabijcie ale nie pamiętam więcej co pisałyście acha był temat wrednych bab znam też takie i mam dal nich zawsze jakąś "miłą" odpowiedź bo ja raczej taki narwaniec jestem najpierw powiem potem myślę:zawstydzona/y:

aga
mój mąż też robi za poduszkę:-):-)

ewelinka gratuluję zdania testów zdolna bestia z ciebie jak się patrzy

ardzesh
niedługo będziemy mogły książkę pisać o Twoich przebojach kulinarnych;-)

elwis zdrówka dla Kubusia

A ja dziś w nocy nie mogłam spać strasznie bolały mnie żebra jakby ktoś je łamał wiem że to jeszcze za wcześnie na dzidziusia ale całą nockę miałam z głowy. Dobrze że kacperek chodzi do przedszkola to odespałam w dzień:-):-)

emkamek super!!!!!!!!! jak tylko będziesz miała zdjęcia to pochwal się mieszkankiem

Zgaga też mnie męczy a przed ciążą jej nie miałam w ogóle. a teraz zauważyłam że jest tylko wtedy jak zjem paprykę więc odrzuciłam paprykę a tak ją uwielbiam

catch gratuluje synka!!!emkamek super że znaleźliście mieszkanie!Jezyk w środę idę po wyniki i jadę prywatnie do gina bo mój nie może mnie przyjąć przed 5.11. Dzisiaj przeleżałam cały dzień z termoforem i jestem tym bólem tak zmęczona jakbym brała udział w maratonie.aga221122 zazdroszczę poduchy, chyba w końccu sama kupię choć nie wiem czy zwinięty w rulon kocyk nie da tego samego(to akurat argument Michała)Tylko dzidzia dzisiaj aktywniejsza i raźniej mi z nią. Taka mała a już mnie wspiera:)

Nadrobiłam pobieżnie ale już siły na odpisywanie nie mam dzisiaj. :-( Tak to jest bez faceta, sama z brzuchem i ze zbutnowaną trzylatką. Dziś byłyśmy zakupić strój na urodziny Ingi koleżanki (przy okazji bal przebierańców) i niby tak trywialna czynność, która raczej kojarzyć sie powinna z przyjemnością, zamieniła się w mega histerię, bo przecież nie było stroju Królewny Śnieżki ani Kopciuszka w jej rozmiarze! :wściekła/y:Jestem wyczerpana, padam na twarz, nie mam siły na nic, a jutro powtórka z rozrywki i ani chwili dla siebie...

Jutro idę w końcu na to usg pomiaru szyjki macicy... :blink:Ciekawa jestem jak wyjdzie.

Ja też chce znać juz płeć:tak:. Niby prywatnie jak byłam lekarz stwierdzil , że nie widać jajeczek ale dla mnie to żadna odpowiedz. Dzieciątko pupą siedziało i nici były z ogladania przyrodzenia.

A mleko owszem pomaga, ale jakos mi tak nie podchodzi, a wcześniej nie wyobrażałam sobie dnia bez mleka.A migdałów to jeszcze nie próbowałam.

Milenko bardzo sie cieszę , że u ciebie wszystko ok.Daj znać co i jak gdy wrócisz z połówkowego. Ciekawa jestem kto w tym sporym domku zamieszkuje.
Wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej , prawda?Ja juz się odzwyczaiłam od swojego satrego domku, ale zawsze lubię tam jeździć.

emkamek gratuluję nowej chatki.

Nathalie a jak z waszym nowym domkiem?Kiedy sie przeprowadzacie?

cath25 gratuluje synusia!!!:-)

jeżyku ja też zauważyłam , że budzę się z bólem żeber.Tak skubane jakos kłują , że tchu czasmi brak i nici z dłuższego leżenia.

antar czyli ból nie przeszedł?:-(Gdy będziesz coś więcej wiedziała napisz do nas co to wkońcu było i jakie leczenie zastosowano.A narazie wygrzewaj się.Trzymaj sie cieplutko i bądz dzielna.

A mnie oprócz zgagi dopadła opryszczka wargi.:crazy:A w okół ust i na brodzie pojawiają mi się raz na tydzień mega krosty, które nie daja się wycisnąć.( Bzika mam na punkcie wyciskania).Mam jakieś straszne problemy z cerą ostatnio.

reklama
Cześć kochane, ja drugi dzień z rana siedze u mamusi, a mumusia to takimi smakołykami mnie pasie, że sama rozkosz... :D jakbym z nią mieszkała to bym ważyła pewnie duuużo więcej niż teraz :)
cath25 gratuluje chłopczyka!
aga ja zamiast urinalu brałam uroval, jest to naturalny środek na bazie żurawin, działa super, mnie bakterie zniknęły po tygodniu stosowania :)

Do góry