reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

próbuję i nic ...jakiś tępy baran ze mnie bo nie kumam :baffled::zawstydzona/y:

po naciśnięciu ,,cytuj" pojawia ci sie cytat , tak?
i na poczatku tego cytatu jest coś takiego np. [ quote = lajfik 2764283 ] a potem treść i na końcu [ / quote].
To co jest treścią możesz zmniejszyć, uważając przy tym by nie wykasować tego pierwszego i ostatniego w nawiasie. Powodzenia.

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Właśnie wróciłam od lekarza. Będzie synek:-):-):-) U Nas wszystko w najlepszym porządeczku, jestesmy zdrowi, wymiary są ok, wszystkie narządy też są oki. Oby tak dalej:-D:-D:-D
Buziaki, Kochane!!!

jajfik no jak tępy baran z ciebie jak zrobiłaś cytat :)
tak jak mówią dziewczyny. na dole każdego postu masz cytuj. no i klikasz. i możesz wycinać słowa byle zostało po dwóch stronach w nawiasach.

Wiecie co, jestem w szoku. Już nic chyba w sklepie nie kupię. Muszę jeść 6 tabletek dziennie Urinalu, który za 60 tabletek kosztuje prawie 50zł. Nie jest na receptę więc zobaczyłam na allegro i :szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Tam za to opakowanie zapłaciłam 25zł. Kupiłam ich na cały miesiąc. Bo nie wiem czy bakterie z moczu po miesiącu znikną czynie.
Poducha przyszła, jak na pierwsze przymiarki jest oki doki. Jutro napiszę jak się spało. A mój M stwierdził, że teraz jest mi już niepotrzebny i idzie spać do stołowego:-D:-D:-D:-D. Wariat jeden.

reklama
No wlasnie jezyk ten Twój mezus to niezle ciacho ;-)

Ja jeszcze u mamusi, jutro do gina na połówkowe, trzymajcie kciuki dziewczyny, moje malenstwo od 2 dni cos leniwe jest, chyba mi na zlosc robi przed sama wizyta, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, jutro po poludniu powrot do meza, wiec postaram sie napisac wiecej!

POZDRAWIAM I CALUJE WSZYSTKIE LUTÓWECZKI :-)

Do góry