reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Lajfik prosze bardzo! Ciesze sie, ze moglam pomoc:tak:
A tak w ogole, to wlasnie wrocilam od lekarza i na ten moj swedzacy pepek dostalam hydrocortisonum:nerd: cos mi sie kojarzy, ze to masc ze sterydem i zastanawiam sie, czy jej uzywac... Elwisek chyba kiedys pisala, ze miala jakas masc ze sterydem... Ech, jest troche lepiej, wiec moze zostane na razie przy sudocremie, a jak nie przejdzie...:-(

emkamek ja tez zaczekam az maz bedzie przy mnie. a dlugo cale badanie trwa?
moje trwalo 15-20 min. Polozna byla bardzo mila, pokazala nam mozg, serduszko (nawet sluchalismy), zoladek, pecherz, kregoslup i... siusaka:-D Mowila tez o wodach plodowych i lozysku.

-j- ja tez sapie jak parowoz przy byle jakiej gorce, nawet jak w domu wejde na pieterko, masakra!;-)

Ljakfik, a czy u Ciebie tez sa daromowe leki dla ciezarnych?

Emkamek ja mam kartę medyczną i wszystkie leki na receptę jak i przed ciążą i w trakcie mam za darmo (cała moja rodzina) do 150 euro miesięcznie

Dziekuje lajficzku! juz sprawdzalam na tej stronie, ale oni tam nic ne pisza o ciazy...:-( a na innej jest napisane tak: "Istnieje prawdopodobieństwo, ze preparat oddziolywuje na plod. Nie stosowac w okresie ciazy(...)" :-(

Emkamek Może to zależy od trymestru w jakim jesteś ..czasami jest tak , że wielu leków nie możesz brać w pierwszym a my jesteśmy już w drugim , przecież chyba lekarz by Ci nie dał czegoś co by zaszkodziło maluszkowi:baffled:...
Albo skontaktuj się jeszcze z innym lekarzem jak masz watpliwości;-)
Powodzenia:-D
Idę na zakupy..muszę kupić sobie jakieś buty na zimę:happy:
papapapapap

a ja właśnie siedzie i "instaluje" mojego darka u mnie. ale chłop to zawsze mniej ciuchów i duperelków to i roboty mniej.ale brudzi sie gorzej jak niemowlak i zaraz puszczam drugą pralke a jeszcze ze dwie mi zostały :szok:
jutro lece na usg 4D to dowiem sie kto tam jest :)
pozdrawiam
ps. piszecie tyle ze czyta sie kawał czasu i zapomina co kto napisał :-)

reklama
Racja, ale na wszelki wypadek poczekam jeszcze, moze calkiem przejdzie po sudocremie.:tak:Ja tez zmykam, przyjaciolka ciagnie mnie na jakies spotkanie dla matek z dziecmi i kobiet w ciazy...;-)

Milgo popoludnia Lutoweczki!:-)

Do góry