reklama
magdus1983
Fanka BB :)
emkamek ja tez zaczekam az maz bedzie przy mnie. a dlugo cale badanie trwa?
Lajfik prosze bardzo! Ciesze sie, ze moglam pomoc
A tak w ogole, to wlasnie wrocilam od lekarza i na ten moj swedzacy pepek dostalam hydrocortisonum
cos mi sie kojarzy, ze to masc ze sterydem i zastanawiam sie, czy jej uzywac... Elwisek chyba kiedys pisala, ze miala jakas masc ze sterydem... Ech, jest troche lepiej, wiec moze zostane na razie przy sudocremie, a jak nie przejdzie...:-(
A tak w ogole, to wlasnie wrocilam od lekarza i na ten moj swedzacy pepek dostalam hydrocortisonum
cos mi sie kojarzy, ze to masc ze sterydem i zastanawiam sie, czy jej uzywac... Elwisek chyba kiedys pisala, ze miala jakas masc ze sterydem... Ech, jest troche lepiej, wiec moze zostane na razie przy sudocremie, a jak nie przejdzie...:-(moje trwalo 15-20 min. Polozna byla bardzo mila, pokazala nam mozg, serduszko (nawet sluchalismy), zoladek, pecherz, kregoslup i... siusakaemkamek ja tez zaczekam az maz bedzie przy mnie. a dlugo cale badanie trwa?
Mowila tez o wodach plodowych i lozysku.-j- ja tez sapie jak parowoz przy byle jakiej gorce, nawet jak w domu wejde na pieterko, masakra!;-)
Ljakfik, a czy u Ciebie tez sa daromowe leki dla ciezarnych?
Dziekuje lajficzku! juz sprawdzalam na tej stronie, ale oni tam nic ne pisza o ciazy...:-( a na innej jest napisane tak: "Istnieje prawdopodobieństwo, ze preparat oddziolywuje na plod. Nie stosowac w okresie ciazy(...)" :-(
lajfik
Kuba i Kaja;*
Emkamek Może to zależy od trymestru w jakim jesteś ..czasami jest tak , że wielu leków nie możesz brać w pierwszym a my jesteśmy już w drugim , przecież chyba lekarz by Ci nie dał czegoś co by zaszkodziło maluszkowi
...
Albo skontaktuj się jeszcze z innym lekarzem jak masz watpliwości;-)
Powodzenia
Idę na zakupy..muszę kupić sobie jakieś buty na zimę
papapapapap
...Albo skontaktuj się jeszcze z innym lekarzem jak masz watpliwości;-)
Powodzenia

Idę na zakupy..muszę kupić sobie jakieś buty na zimę

papapapapap
a ja właśnie siedzie i "instaluje" mojego darka u mnie. ale chłop to zawsze mniej ciuchów i duperelków to i roboty mniej.ale brudzi sie gorzej jak niemowlak i zaraz puszczam drugą pralke a jeszcze ze dwie mi zostały 
jutro lece na usg 4D to dowiem sie kto tam jest
pozdrawiam
ps. piszecie tyle ze czyta sie kawał czasu i zapomina co kto napisał :-)

jutro lece na usg 4D to dowiem sie kto tam jest
pozdrawiam
ps. piszecie tyle ze czyta sie kawał czasu i zapomina co kto napisał :-)
reklama