Golimku, mam ponczoszki;-) i o dziwo nie sa takie najgorsze, ale roznicy jakiejs szczegolnej nie zauwazylam.
Wystarczy, ze dluzej pochodze i zaczynaja mnie bolec lydki i mam okropnie ciezkie nogi, a w pracy, to juz w ogole porazka. Dzis bylam u lekarza i wiecie co mi powiedzial? Ze zylak, to jest dopiero wtedy, kiedy zyla jest gruba jak palec!
No myslalm, ze padne! Ja mam niespelna 25 lat i nogi jak moja babcia! A na pocieszenie powiedzial mi jeszcze, ze do konca ciazy bedzie o wiele gorzej... Ech, zegnajcie minispodniczki...:-(;(
-j- ja mam ten detektor, ale raz jeden jedyny udalo mi sie uslyszec serduszko (i wcale nie jestem pewna, ze to bylo to), ale za to slychac kopniaczki
Wystarczy, ze dluzej pochodze i zaczynaja mnie bolec lydki i mam okropnie ciezkie nogi, a w pracy, to juz w ogole porazka. Dzis bylam u lekarza i wiecie co mi powiedzial? Ze zylak, to jest dopiero wtedy, kiedy zyla jest gruba jak palec!
No myslalm, ze padne! Ja mam niespelna 25 lat i nogi jak moja babcia! A na pocieszenie powiedzial mi jeszcze, ze do konca ciazy bedzie o wiele gorzej... Ech, zegnajcie minispodniczki...:-(;(-j- ja mam ten detektor, ale raz jeden jedyny udalo mi sie uslyszec serduszko (i wcale nie jestem pewna, ze to bylo to), ale za to slychac kopniaczki

co do sapania..też to mam..męczę się tak szybko, że szok!!a do lutego jeszcze tyyyyyyyle czasu..chyba pod koniec to już w ogólę nie będę się ruszac