lajfik
Kuba i Kaja;*
Hej babeczki :-)
Ja dzisiaj siedzę w domku i z czwartkowej pracy już rezygnuję na stałe ..
poniedziałkową przeniosłam sobie do domu..( będę prasować u siebie)
we wtorek 2 godz. i środa 2 godz. na wypadzie a z piątkiem to jeszcze nie wiem co zrobić
A czy któraś z was pracuje jeszcze?
Mam pyt. ponieważ poprosiłam mamę o przysłanie mi nospy. (zwykłej)..tutaj lekarze nic nie zapisują na twardnienie.. (bo gadają, że tak mam być
).i wyczytałam ,że nospa może też być na wzdęte jelita
...czy lekarz Wasz mówi aby nospę brać tylko po konsultacji z nim????... czy myślicie ,że jak od czasu do czasu wezmę jedną to może byc coś nie hallo???
Wolałabym nie brać nic bez konsultacji ,ale czasami po pracy twardnieje mi brzuch ( chyba ze zmęczenia nie wiem??? no i te jelita
a magnez????
Może rozmawiała któraś z Was o tym ze swoim lekarzem coś więcej???
golimek ...jeszcze troszkę i pochwalisz się Nam na zamkniętym pięknym mieszkankiem ;-) a dziadka omijaj łukiem
...Powodzenia!!!!:-)
elwisku mam nadzieję że na USG zobczysz same pozytywy i sytuacja sie nie powtórzy ...trzymam za to kciuki mocno!!!! :-) i wózeczek uważam za udany ...a jak te koła z przodu ??? To są piankowe dobrze się na nich jeździ??
Kamylka i jezyk ..racja z tą Naszą klasą robi się śmietnik
i niektórzy są bezmyślni ja mam zablokowane dosłownie wszystko ..przed nieznajomymi 
Hooba postaraj się wyciszyć i zrelaksować i pilnuj ciśnienia :-);-)
Antarku dzidziuś jest na pewno chroniony ...tak stworzyła nas natura... w brzuszku nic mu nie grozi :-) ...
Jedynie to już kwestia porodu czy będzie lekki czy też trudny .... mój Kuba też miał krwiaka wielkości połówki jajka na głowie ..a to przez moje małe rozwarcie ... i kość ogonową ....maluszek sie pchał a ja miałam 2-3 palce i stąd ucisk na glowę ...
Dziecko musi zrobić nie lada wyczyn aby przecisnąc się przez kanał rodny ..a szczególnie taki grubasek jakim ty byłaś
;-) a twoja mam tak wogóle rodziła SN czy CC?
Martussa przykro mi z powodu kolegi :-(
Asus ...jak zdróweczko???
Ewcia nawadniaj córeczkę ...to najlepsze przy takich akcjach ...no i smecta jest też OK ...dużo zdrówka dla Ciebie i spokoju :-)
-j- a jak tam twoje pociechy w szkole ??? Mój Kuba tutaj też chodzi do polskiej szkoły ..uczą sie z "Wesołej szkoły" Muszę poświęcać mu sporo czasu bo zajęcia sa tylko 3 godz. w sobotę ...a oprócz tego normalna angielska szkoła codziennie
...coraz więcej nauki ....
larkaa a jak tam twoje dplegliwości ... leżysz jeszcze dużo???
aga ...poprosze zdjątka na zamknięty ;-);-);-) ...pewnie masz śliczne mieszkanko już??? :-)
ekemkamek i Nathalie Halllloooo???? :-)
Buziaczki dla pozostałych mamusiek

Ja dzisiaj siedzę w domku i z czwartkowej pracy już rezygnuję na stałe ..

poniedziałkową przeniosłam sobie do domu..( będę prasować u siebie)
we wtorek 2 godz. i środa 2 godz. na wypadzie a z piątkiem to jeszcze nie wiem co zrobić

A czy któraś z was pracuje jeszcze?
Mam pyt. ponieważ poprosiłam mamę o przysłanie mi nospy. (zwykłej)..tutaj lekarze nic nie zapisują na twardnienie.. (bo gadają, że tak mam być

Wolałabym nie brać nic bez konsultacji ,ale czasami po pracy twardnieje mi brzuch ( chyba ze zmęczenia nie wiem??? no i te jelita

Może rozmawiała któraś z Was o tym ze swoim lekarzem coś więcej???
golimek ...jeszcze troszkę i pochwalisz się Nam na zamkniętym pięknym mieszkankiem ;-) a dziadka omijaj łukiem

elwisku mam nadzieję że na USG zobczysz same pozytywy i sytuacja sie nie powtórzy ...trzymam za to kciuki mocno!!!! :-) i wózeczek uważam za udany ...a jak te koła z przodu ??? To są piankowe dobrze się na nich jeździ??
Kamylka i jezyk ..racja z tą Naszą klasą robi się śmietnik

Hooba postaraj się wyciszyć i zrelaksować i pilnuj ciśnienia :-);-)
Antarku dzidziuś jest na pewno chroniony ...tak stworzyła nas natura... w brzuszku nic mu nie grozi :-) ...
Jedynie to już kwestia porodu czy będzie lekki czy też trudny .... mój Kuba też miał krwiaka wielkości połówki jajka na głowie ..a to przez moje małe rozwarcie ... i kość ogonową ....maluszek sie pchał a ja miałam 2-3 palce i stąd ucisk na glowę ...
Dziecko musi zrobić nie lada wyczyn aby przecisnąc się przez kanał rodny ..a szczególnie taki grubasek jakim ty byłaś

Martussa przykro mi z powodu kolegi :-(
Asus ...jak zdróweczko???
Ewcia nawadniaj córeczkę ...to najlepsze przy takich akcjach ...no i smecta jest też OK ...dużo zdrówka dla Ciebie i spokoju :-)
-j- a jak tam twoje pociechy w szkole ??? Mój Kuba tutaj też chodzi do polskiej szkoły ..uczą sie z "Wesołej szkoły" Muszę poświęcać mu sporo czasu bo zajęcia sa tylko 3 godz. w sobotę ...a oprócz tego normalna angielska szkoła codziennie

larkaa a jak tam twoje dplegliwości ... leżysz jeszcze dużo???
aga ...poprosze zdjątka na zamknięty ;-);-);-) ...pewnie masz śliczne mieszkanko już??? :-)
ekemkamek i Nathalie Halllloooo???? :-)
Buziaczki dla pozostałych mamusiek